3:1
(0:0)
71. L. Tichý (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec nedal dvě penalty, přesto Křoví porazil a katapultoval se na první místo tabulky


Branky


50. M. Černý , 57. P. Juračka , 72. J. Hladík - 71. L. Tichý (p.)
0

Do Moravce zavítal mančaft ze Křoví, který chytl po tragickém úvodním kole výbornou formu a třikrát zvítězil. Bylo však předem jasné, že proti bojovným domácím ho na jejich specifickém hřišti nečeká lehká úloha, zvláště když se Moravec mohl v případě výhry a ztráty Nových Syrovic dostat do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil po zahozené penaltě Černého bez branek

V prvním poločase se hrál neslaný, nemastný fotbal, který příliš šancí a vzruchu nenabídl. Výjimkou byla 15. minuta, kdy se po faulu na Juračku, jenž se vřítil z pravé strany do šestnáctky, kopala penalta. Černý však nechal vyniknout brankáře Sáru. Křoví mělo náznaky šancí ze standardních situací, obranu Moravce prověřovali především Kalina a Pollák, do nějaké větší šance se však nedostalo. Bezgólový poločas sliboval napínavé druhé dějství.

Juračka pomohl Moravci k vedení v soutěži

Z druhého poločasu uběhlo pouhých pět minut a domácí již vedli! Juračka centroval a "hříšník" prvního poločasu Černý otevřel hlavou skóre - 1:0. O sedm minut později pak Juračka krásnou přízemní střelou z 18 metrů překonal Sáru podruhé - 2:0. Protože Kalina s Pollákem na druhé straně hřiště sice zlobili i ve druhém poločase, ale branku nevstřelili, mohli se domácí uklidnit a rozhodnout. Zvláště, když před mladíčkem Chlupem sebral míč v náznaku šance skluzem Tomáš Toufar. Příležitost k tomu dostal Jiří Hladík, který byl faulován ve vápně a sám se rozhodl pro penaltovou exekuci. Nepsané fotbalové pravidlo, že faulovaný hráč penaltu zahrávat nemá, se však tentokrát potvrdilo a Sára si mohl zaškrtnout do své bilance druhý penaltový zářez. Jakým způsobem se má zacházet s touto výhodou ukázal domácím v 71. minutě po faulu Smolíka na Kalinu Tichý - 2:1. Hosté se však netěšili ze snížení dlouho, protože hned za minutu napřáhl Slavíček, Sára míč pouze vyrazil a Jiří Hladík odčinil podobně jako předtím Černý svoji neproměněnou penaltu - 3:1. Tím bylo v podstatě rozhodnuto a zápas se již jen v poklidu dohrával.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Luboš Tulis (trenér Moravce): První poločas byl především bojem o prostor mezi šestnáctkami. Křoví bylo dobré na balonu, hra se často kouskovala. Ve druhém poločase jsme rozhodli záhy o své výhře, případné drama odmítl Hladík, takže zápas se v poklidu dohrál. Velmi pěkně zahrál Juračka.

TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla (trenér Křoví): Domácí byli agresivnější, my jsme se dostávali spíše do náznaků šancí, ale nic většího jsme si nevytvořili. Když to ve druhém poločase vypadalo, že po penaltě zápas zdramatizujeme, okamžitě jsme inkasovali. Chválím Libora Tichého.



Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - L. Slavíček [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , J. Hladík [-] (90. L. Tulis [-] ) , P. Červinka [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , T. Hladík [-] (84. O. Broža [-] ) , F. Kudiovský [-]

TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - R. Roštinský [-] , E. Pollák [-] , J. Beránek [-] , L. Tichý [-] , L. Knotek [-] , M. Němec [-] , M. Kalina [-] , J. Kašpar [-] , J. Chlup [-] , M. Šustáček [-]

ŽK: 70. P. Juračka , 70. T. Smolík , 75. T. Hladík , 89. T. Toufar - 62. M. Němec , 64. J. Beránek .
Hráči zápasu: P. Juračka - L. Tichý .
Místo: Moravec. Počet diváků: 65. Rozhodčí: KALINA Oldřich - JURKA Antonín, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.