4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Bystřice konečně zabralo a odnesly to Kněžice


Branky


0

Domácí tým již opravdu potřeboval zabrat, protože po čtyřech kolech figuroval na samém chvostu tabulky a další porážka by pro něho byla nanejvýš nepříjemná. Kněžice měly výborný vstup do sezony a určitě se nedalo čekat, že dají svoji kůži lacino. Mrňousova branka však byla zakletá a domácí i díky tomu mohli oslavit první výhru v této sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čech dvěma brankami potěšil fanoušky Bystřice

Bystřice nastoupila do zápasu v sestavě, která se konečně podobala představám trenéra Dejnožky, na hře to pak bylo skutečně vidět. Již v deváté minutě se na kraji malého vápna ocitl po přihrávce Vlastimila Svobody bystřický útočník Čech, všichni včetně brankáře Kubíčka zřejmě čekali centr, který ale nepřišel a střelou na přední tyč poslal tento hráč domácí do vedení - 1:0. Na hosty se lepila smůla, protože hned minutu na to trefil David Skalák jen tyč Mrňousovy branky. Deset minut poté se prosadil za domácí opět Čech, když Oldřich Veselý svým dlouhým balonem našel Marka Svobodu, ten sklepl právě na Čecha a jeho tečovaná střela se chvíli poté třepotala v Kubíčkově síti - 2:0. první poločas přinesl ještě pár tečovaných střel, které však na dvougólovém vedení domácích nic nezměnily.

Krupicův čestný gól již nic neřešil

Po pěti minutách druhého poločasu bylo prakticky rozhodnuto. Míč putoval po ose Zich - Karásek - Marek Svoboda a ten levou nohou z prostředku vápna zvýšil na 3:0. Pro hosty bylo za chvíli ještě hůř, když ze dvaceti metrů vystřelil König a skóre narostlo na hrozivých 4:0. Domácí trenér posléze prostřídal a hosté se dostali do hry, jejich akce byly skutečně nebezpečné. Vytěžili z nich však pouze Krupicovo snížení ze sedmdesáté minuty na 4:1. Filip Salák totiž trefil jen břevno, Krupica orazítkoval tyč a neuspěl ani v dalších svých šancích. Za domácí podobně zatřásl tyčí Skalník a také Čech při svých šancích odmítl zkompletovat hattrick. Domácí se tudíž mohli těšit z první kýžené výhry.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka (trenér Bytříce nad Pernštejnem): Konečně jsme si připsali vítězství, takže se ziskem tří bodů můžeme být spokojeni. Hosté měli smůlu, když několikrát jen otřásli brankovou konstrukcí. Především ve druhém poločasu dokázali i velmi nepříjemně zlobit. Kvalitní výkon podal Čech.

TJ Sokol Kněžice
Vojtěch Zeman (trenér Kněžic): Hrál se zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním byli domácí lepší a zaslouženě vedli, ve druhém se situace otočila, my jsme však měli i poměrně velkou smůlu v koncovce. Nejlepším hráčem mého týmu byl o poločase střídající Mrkvica.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - R. Horák [-] , O. Veselý [-] (67. R. Špatka [-] ) , M. Svoboda [-] , V. Svoboda [-] - M. Zich [-] (63. O. Urbánek [-] ) , M. Svoboda [-] , Z. Sklenář [-] - P. Karásek [-] , D. Čech [-] - F. König [-] (74. P. Skalník [-] )

TJ Sokol Kněžice
M. Hauser [-] - K. Indra [-] , L. Zelenka [-] , M. Brychta [-] , J. Kříž [-] - J. Uher [-] (46. V. Mrkvica [-] ) , D. Salák [-] , D. Sobotka [-] , F. Salák [-] - D. Vlček [-] , F. Krupica [-]

ŽK: 52. F. König , 68. M. Svoboda - 25. D. Salák .
Hráči zápasu: D. Čech - V. Mrkvica .
Místo: Bystřice nad Pernštejnem. Počet diváků: 30. Rozhodčí: PODOBA Tomáš - RYŠÁNEK Zbyšek, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.