Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krupica Stonařov doslova rozstřílel


Branky


0

Do Stonařova, který potřebuje každý bod, přijely Kněžice, které tu končily svoji těžkou sérii, kdy z prvních šesti zápasů absolvovaly čtyři venku. Zápas měl poněkud pikantní nádech i pro hostujícího trenéra Zemana, který se vracel na místo svého dřívějšího působení. Návrat to byl úspěšný, k čemuž přispěl svými čtyřmi brankami především kanonýr Krupica.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání Sobotky bylo jen labutí písní Stonařova

Vstup hostů do zápasu byl skutečně raketový a již ve třetí minutě se po rohu mohl radovat z proměněné halvičky Jurka - 0:1. Tentokrát však ještě Stonařov dokázal poprvé a naposledy kontrovat, když Nikrmajer přešel přes dva hráče Kněžic a Jakub Sobotka zakončil - 1:1. Další šance si však domácí nevyprodukovali a byl to poprvé Krupica, který využil chyby gólmana Měrtla a poslal ve třicáté minutě hosty opět do vedení - 1:2. Ti si dokonce mohli dovolit i takový luxus, že neproměnili kapitánem Sobotkou penaltu. Ve 44. minutě v podstatě rozhodl o výsledku zápasu po krásné přihrávce na vápno opět Krupica - 1:3. Radost trenéru Kněžic Zemanovi tak mohlo kazit jen zranění Martina Kříže z 35. minuty.

Mrkvica oslavil návrat do sestavy brankou

Do druhého poločasu vstoupili domácí se snahou s vývojem zápasu ještě něco udělat, jejich nadějemi ale do značné míry otřásl již v 50. minutě Kubík, který dostal červenou kartu a musel ze hřiště. Když se po prodlouženém balonu Čumpla neprosadil hlavičkou Plavec, nepřišel kontaktní gól ani naděje na obrat. Naopak to byl Krupica, který proměnil jeden ze svých útoků a byl na konci jedné z pěkných kombinací - 1:4 a 1:5. Kněžice se dostávaly do jedné šance za druhou a výsledek mohl být pro domácí ještě mnohem krutější. Krupica, Mrkvica, Filip Salák i Dušan Vlček však svoje šance nezužitkovali. Šestého gólu se však nakonec Kněžice přece jen dočkaly, když svůj návrat do základní sestavy oslavil brankou Mrkvica - 1:6. Trenér Zeman se tak mohl vydat do lázní v dobré náladě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (trenér Stonařova): Zápas jsme si prohráli v prvním poločase, hráči by se nad sebou měli zamyslet, protože takto to nepůjde. Zápas byl obecně nervózní, bylo v něm hodně strkanic a hráči si bohužel nebyli schopni zachovat chladnou hlavu. V dalších kolech nemáme lehký los, ale budeme se snažit nějaké body urvat.

TJ Sokol Kněžice
Vojtěch Zeman (trenér Kněžic): Hráči konečně hráli podle mých představ a dařilo se jim i to, co jsme nacvičovali. Do řady šancí jsme se dostali po pěkných kolmých přihrávkách dopředu. Šancí jsme měli snad na 11-12 gólů. Pochválit musím čtyřgólového střelce Krupicu.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - D. Urbánek [-] (46. M. Kubelka [-] ) , P. Kubík [-] , J. Nešpor [-] , P. Plavec [-] - P. Rychlík [-] , M. Čumpl [-] (75. F. Příhoda [-] ) , M. Škrdla [-] - M. Nikrmajer [-] (70. Z. Urbánek [-] ) , J. Sobotka [-] , R. Šána [-] -

TJ Sokol Kněžice
M. Hauser [-] - V. Diviš [-] , J. Kříž [-] , O. Jurka [-] , L. Zelenka [-] - D. Salák [-] (62. D. Vlček [-] ) , V. Mrkvica [-] , D. Sobotka [-] , F. Salák [-] (88. K. Indra [-] ) , M. Kříž [-] (35. J. Uher [-] ) - F. Krupica [-]

ŽK: 30. P. Kubík , 38. M. Nikrmajer , 73. M. Kubelka , 81. P. Měrtl - 38. F. Krupica , 62. O. Jurka . ČK: 50. P. Kubík .
Hráči zápasu: F. Krupica .
Místo: Stonařov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: LICEK Jan - SÝKORA Tomáš, SVOBODA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.