2:1
(1:0)
77. T. Samek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínská Svratka po třech zápasech zabrala naplno a odnesl to Štěpánov


Branky


15. I. Plhal , 64. M. Pekárek - 77. T. Samek
0

Nováček z Radešínské Svratky se od začátku sezony pohybuje na špici tabulky, po třech remízách však přece jen chtěl už naplno bodovat. Štěpánov zatím navzdory pěkné hře srážela v některých zápasech horší koncovka. V minulém kole však doma rozstřílel Šebkovice, takže se dalo čekat, že Radešínku nečeká nic lehkého. Ta se však nakonec mohla přece jen radovat ze zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se po krásné akci prosadil Plhal

Domácí vstoupili do zápasu náležitě nažhaveni a již od začátku se dostávali do šancí. V první se ocitl již v páté minutě po vybojovaném balonu Havránek, který se zprava řítil na gólmana Kubíčka, jenž však jeho střelu vyrazil na roh. V 15. minutě však udeřilo a byl u toho velmi agilní Pekárek, který poslal krásný balon do vápna pod sebe na Plhala, ten ještě narazil Hudečkovi a jeho střelu Kubíček vyrazil pouze na malé vápno, odkud již neměl Plhal problém dorazit míč hlavou do sítě - 1:0. Zápas poté pokračoval v podobném rytmu i nadále. Pekárek další hezkou přihrávkou našel Plhala, ten obešel delší kličkou i brankáře Kubíčka, zakončil ale jen do boční sítě. Ve 32. minutě se vyznamenal i brankář domácích Šebek, který vytáhl střelu Kovalchuka z přímého kopů mířící pod břevno. Hosté tak z výhody, kterou jim přinesla skutečnost, že v prvním poločase hráli po větru, prakticky nic nevytěžili.

Samkovo snížení Štěpánovu body nepřineslo

Do druhého poločasu vstoupil Štěpánov o něco lépe a přišly také šance. Kutnyk ale z levé strany v jedné z nich trochu hamounil a Šebka neprostřelil, podobně se vedlo v náznacích šancí na pravé straně Samkovi. V 64. minutě však  krásnou přihrávku domácího Plhala dojel na malém vápně ve skluzu Pekárek, Kubíček stačil ještě zasáhnout, ale na dorážku toho samého hráče byl již krátký - 2:0. O šest minut později se pak autor branky proměnil v nahrávače, jeho příhru Dvořákovi však dotyčný nezužitkoval, protože střelu k tyči brankář vytáhl na roh. Štěpánovu se poté podařilo přece jen zápas zdramatizovat. Kutnyk na levé straně přihrál Lustigovi, který vystřelil a Samek uklidil dorážku za Šebkova záda - 2:1. Vyrovnat se však již hostům nepodařilo, naopak mohli z brejků inkasovat. Pekárek hledal Dvořáka, který z malého vápna netrefil branku, podruhé zatáhl míč Jinek, na jeho střílený centr však opět Dvořák nedosáhl. To však již nemohlo nic změnit na tom, že se Radešínská Svratka radovala po remízové sérii z další bétřídní výhry.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň (trenér Radešínské Svratky): Jsem rád, že jsme tento těžký zápas proti dobře hrajícímu soupeři zvládli. Výhra, která přišla po 3 remízách, je pro nás velmi důležitá. Tým podal kvalitní kompaktní výkon, vyčnívali Novák, Hudeček a Pekárek.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek (trenér Štěpánova): Co je nám platné, že držíme míč a hrajeme na oko hezký fotbal, když nedáváme góly a nezískáváme body. Z mého pohledu by zápasu o něco lépe slušela remíza, ale nedá se nic dělat. Stabilně dobrý výkon podal Sedláček.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
R. Šebek [-] - O. Hudeček [-] , M. Zdražil [-] , J. Novák [-] , M. Šacl [-] - V. Šacl [-] , M. Mužátko [-] (83. M. Skryja [-] ) , J. Janů [-] , R. Havránek [-] - M. Pekárek [-] (88. A. Jinek [-] ) , I. Plhal [-] (68. J. Dvořák [-] ) -

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Kubíček [-] - O. Hrubeš [-] , M. Novák [-] , T. Brázda [-] , V. Sedláček [-] - J. Veselský [-] , V. Kutnyk [-] , T. Samek [-] , V. Kovalchuk [-] - M. Tichý [-] , K. Lustig [-] -

ŽK: 47. J. Janů , 60. M. Mužátko , 85. M. Pekárek - 90. V. Kovalchuk .
Hráči zápasu: J. Novák , R. Havránek , M. Pekárek - V. Sedláček .
Místo: R. Svratka. Počet diváků: 106. Rozhodčí: JURKA Antonín - MACH ING. Josef, BÁRTOVÁ Mirka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.