3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrňa si pohlídal Koníře a bítešské béčko se mohlo těšit ze tří bodů


Branky


11. M. Vařílek , 72. T. Dvořák (p.) , 90. T. Pelán - 63. P. Pislcajt
0

Na hřiště béčka Velké Bíteše zavítaly Dukovany a diváci se mohli jen ptát, jaký bude vývoj zápasu. Bíteš hrála podruhé doma, po Stonařovu ji však čekal o poznání složitější oříšek, když Dukovany v minulém kole porazily Rapotice a dotáhly se do blízkosti čela tabulky. Na hráčích domácích se však právě pořádané hody neprojevily a oni se mohli těšit ze zasloužené výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vařílek po pěkné kombinaci poslal Bíteš do vedení

Na stadion si našlo cestu 130 diváků, kteří si mohli poprvé zakřičet gól v 11. minutě, když kombinaci Hemala - Čech - Vařílek zakončil střelou k levé tyči posledně jmenovaný - 1:0. Domácí se dostávali i do dalších šancí, ale branku se jim již do poločasu přidat nepodařilo. Na vedení to však stačilo, protože Dukovany podaly v prvním poločase špatný výkon a navíc je pronásledovala zranění. Již v 24. minutě musel ze hřiště Petr Sedláček, také jeho náhradník Miroslav Křišťal se však na hřišti dlouho neohřál a nastoupit musel jako již tradičně náhradní brankář Macháček.

Střídající Dvořák z penalty rozhodl

Druhý poločas přinesl poněkud jiný obrázek hry. Hosté tlačili a dočkali se také zaslouženého vyrovnání. Po přihrávce Koníře se o něj postaral krásnou střelou z vápna Pislcajt - 1:1. Hosté hrozili hlavně z nebezpečných centrů, po jednom z nich bohužel Josef Černý přesně nezakončil. O všem rozhodla 72. minuta, kdy hostující obránci nedokázali včas odkopnout balon a po střetu Valsy s Pislcajtem ukázal rozhodčí Bouda na penaltový puntík. K míči se postavil Dvořák, který chvíli předtím přišel na hřiště, a bylo to 2:1. Dukovanům se v závěru zápasu již podruhé vyrovnat nepodařilo a naopak v poslední minutě ještě potřetí inkasovaly, když Valsovu přihrávku doklepl do prázdné branky z brejku Tomáš Pelán - 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (kapitán Velké Bíteše B): Z mého pohledu jsme podali nejlepší výkon v sezoně. Bodů moc nemáme a doma se vyhrávat musí, takže ze tří bodů máme pochopitelně radost. V prvním poločase jsme byli lepší, ve druhém zase o něco hosté, my se však můžeme těšit ze druhé výhry v řadě. Rozhodující byl podle mě výkon Mrni, který pokryl Koníře. Pochvalu zaslouží i Valsa a vlastně celý tým, který dnes zahrál opravdu výborně.

SFK Dukovany 2001
Petr Pislcajt (kapitán Dukovan): Pro nás se jedná o zklamání a zbytečnou ztrátu, o které rozhodl hlavně náš mizerný výkon v prvním poločase. Na domácích se bohužel hody, které se u nich pořádaly, příliš neprojevily. Pěkně zahrál Kunc.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - M. Paprskář [-] , J. Jelínek [-] , T. Pelán [-] , O. Švanda [-] - T. Mrňa [-] (85. L. Prchal [-] ) , R. Hemala [-] (67. T. Dvořák [-] ) , R. Valsa [-] , M. Švanda [-] - M. Čech [-] (69. J. Kadlec [-] ) , M. Vařílek [-] -

SFK Dukovany 2001
J. Boreš [-] - O. Horák [-] , J. Kunc [-] , M. Němec [-] , M. Fojtášek [-] - L. Vystrčil [-] , J. Černý [-] , I. Koníř [-] , P. Sedláček [-] (24. M. Křišťál [-] ) - J. Nadaský [-] (81. L. Pelán [-] ) , P. Pislcajt [-] -

ŽK: 37. M. Vařílek - 70. P. Pislcajt , 77. J. Boreš .
Hráči zápasu: R. Valsa , T. Mrňa - J. Kunc .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 130. Rozhodčí: BOUDA Josef - ŠKORPÍK Martin, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.