Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiří Hladík zaznamenal čistý hattrick a Moravec si napravil reputaci


0

Po pětibrankovém přídělu v Nových Syrovicích doufal trenér Tulis, že si jeho hráči vezmou ze zápasu ponaučení. Ti jeho přání vyslyšeli a Šebkovicím nakonec nadělili ještě o jednu branku více. Moravec se tak díky zaváhání Nových Syrovic dostal zpět do čela tabulky, Šebkovice zažívají období jako na houpačce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štveráčkova branka znamenala vedení pro Šebkovice

Na začátku zápasu přitom nic nenapovídalo tomu, že by si hosté měli odvézt šestibrankový příděl, byly to totiž Šebkovice, kdo šel do vedení. Rygl potáhl míč a Štveráček ranou pod břevno otevřel skóre - 0:1. Celá akce přitom začala chybou Moravce, který kopal přímý kop, všichni hráči se nezodpovědně vysunuli a Smolík trefil jen zeď. Od té chvíle však Moravec začal tlačit, jakoby mu branka v jeho síti spíše pomohla. Tomáš Hladík trefil ještě pouze břevno, Slavíčkův centr z přímého kopu o chvíli později však již prodloužil Toufar na Červinku, který vyrovnal na 1:1. Za hosty neproměnil svoje sólo Rygl, když v samostatném úniku jen trefil brankáře na hranici vápna.

Po poločasové pauze přišla gólová smršť

Vstup do druhého poločasu však měli domácí vskutku snový. Již po dvou minutách zatáhl Juračka míč po pravé straně, přihrál Jiřímu Hladíkovi a ten levačkou do protipohybu brankáře Kuby nezadržitelně skóroval. O minutu později udeřilo pro změnu z opačné strany, odkud přihrával Kovář a Jiří Hladík i tento pas zužitkoval - 3:1. Čistý hattrick pak završil v 56. minutě hlavičkou po dalším centru z levé strany - 4:1. Uběhly další čtyři minuty a Juračka po pěkné individuální akci zvýšil podél gólmana na 5:1. O osudu zápasu bylo rozhodnuto, a tak emoce posléze vzbudilo především vyloučení Rygla. Těsně před koncem se z druhé branky radoval ještě Juračka, který dostal přesnou kolmici od Toufara - 6:1. Moravec tak mohl slavit jasnou výhru a návrat do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Luboš Tulis (trenér domácích): Proti minulému týdnu to bylo jako nebe a dudy. Jsem spokojen, i když první poločas nebyl podle mých představ. Šebkovice hrály hodně tvrdě, ale naši hráči se s tím vypořádali. Pochopitelně musím ocenit výkon Jiřího Hladíka a také Juračky.

TJ Sokol Šebkovice
Jiří Stoklas (trenér Šebkovic): Je to škoda, první poločas byl totiž poměrně vyrovnaný. V druhém poločase ale bohužel přišly hrubé individuální chyby a náš nedůraz. Vlastně jsme si žádnou pořádnou šanci již nevypracovali. Nesouhlasíme s vyloučením Rygla, který na domácího Toufara šlápl po vzdušném souboji neúmyslně. Hra navíc v té době ještě nebyla přerušená, protože míč neopustil hrací plochu. Hráč Moravce šel dokonce po zápase vysvětlit vše rozhodčím, nebyl ale vyslyšen.



Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - L. Slavíček [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] (72. L. Tulis [-] ) , J. Hladík [-] (85. M. Hanák [-] ) , P. Červinka [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , T. Hladík [-] (77. O. Broža [-] ) , F. Kudiovský [-]

TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - Š. Dvořák [-] (64. J. Holčapek [-] ) , Z. Přibil [-] , M. Pecka [-] , D. Kašpárek [-] - L. Štveráček [-] , Z. Roupec [-] , V. Říha [-] (67. S. Zikmund [-] ) , D. Večeřa [-] - M. Hobza [-] , J. Rygl [-] -

ŽK: 61. M. Černý , 87. L. Tulis - 28. D. Kašpárek , 49. M. Pecka . ČK: 73. J. Rygl .
Hráči zápasu: P. Juračka , J. Hladík - M. Pecka .
Místo: Moravec. Rozhodčí: SLIŽ Emil - ŠKORPÍK Martin, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.