Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice prohrály poprvé po 22 zápasech!


Branky


0

Každá série jednou končí. V tomto kole se o tom přesvědčily Nové Syrovice, které poněkud překvapivě poprvé prohrály na hřišti bystřického béčka a zaznamenaly první prohru po 22 zápasech. Bystřici se nyní začalo mimořádně dařit, když vyhrála již potřetí za sebou! Nové Syrovice přepustily první místo v tabulce Moravci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase přišla nečekaná pětigólová sprcha

Kdyby někdo před zápasem tipoval, že o poločase povede Bystřice 5:0, zřejmě by byl odkázán na návštěvu psychiatrické léčebny. Velmi brzy by ho však odtamtud museli s omluvou pustit. V současné době ve vynikající formě hrající Sklenář se sice ve třetí minutě jen zastřeloval, ale v osmé minutě si po narážečce se Zbytovským střelou po zemi k tyči s Novákem již poradil - 1:0. O dalších osm minut později dostal krásnou přihrávku od Horáka na roh vápna Zich a bylo to 2:0. Hned o minutu později pak napřáhl z 20 metrů Sklenář a přestože mu rána úplně nesedla, gólman Novák neměl úplně čisté svědomí, protože na světelné tabuli se rozsvítilo skóre 3:0. Po půlhodině bylo pro Syrovice ještě hůř, když ze strany centroval König, k míči se dostal Zich a obešel i brankáře - 4:0. Poločas hrůzy pro hosty pak završil vynikající Zbytovský, který převzal balon na půlce a po nádherné individuální akci zvýšil na 5:0. Hosté se naopak z branky neradovali ani jednou. Šance na to přitom měli. Po Dvořákově šanci se však vyznamenal brankář Mrňous, Sosnar po centru Kopečka špatně trefil míč a Tomáš Lang z penalty mířil mimo branku.

Sosnar si připsal jedenáctý gól v sezoně

Ve druhém poločase domácí pod vlivem jasného vedení poněkud polevili a hosté hrozili. Sosnar trefil tyč a v 71. minutě pak zaznamenal po skrumáži čestnou branku hostí - 5:1. Poslední slovo však patřilo domácím, když Michal Svoboda nakopl míč na Zicha, ten akci chvíli pozdržel, takže si sám nahrávající stihl doběhnout do vápna a pečetil na 6:1. Domácí se tak mohli radovat z opravdu drtivého vítězství!



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka (trenér Bystřice): Podali jsme výborný výkon a zaslouženě vyhráli. Snad budeme v podobném trendu pokračovat i nadále. Hráči zahráli opravdu dobře, vyzdvihnout je třeba především Zbytovského, Sklenáře a Zicha.

SK Nové Syrovice
Jan Prígl (trenér Nových Syrovic): Dnešním zápasem skončila naše série 22 zápasů bez porážky. Zaslouženě, protože soupeř byl lepší. Nedá se nic dělat, jedna vlaštovka jaro nedělá a příští týden zkusíme dnešní zaváhání napravit. Na příští zápas si nechám i pochvalu.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - R. Horák [-] , O. Veselý [-] (61. R. Špatka [-] ) , V. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] - O. Urbánek [-] , L. Zbytovský [-] , Z. Sklenář [-] , F. König [-] - M. Zich [-]

SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - K. Filipský [-] , P. Fouma [-] , V. Toman [-] , R. Kopeček [-] (46. D. Růžička [-] ) - J. Železný [-] (75. J. Lang [-] ) , T. Lang [-] , J. Dubský [-] , L. Vítek [-] - M. Sosnar [-] , Z. Dvořák [-] (83. O. Sosnar [-] ) -

ŽK: 38. F. König , 52. O. Veselý , 55. M. Svoboda - 55. J. Dubský .
Hráči zápasu: L. Zbytovský , M. Zich .
Místo: Bystřice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLÁŘ Jan - NENADÁL Pavel, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.