Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do Šebkovic přijela oslabená Bystřice a padalo branek jako na hokeji


0

Divák, který se vyrazí podívat v této sezoně na zápas Šebkovic, se má rozhodně na co těšit. Tento tým totiž bláznivé zápasy přitahuje. Výjimkou nebylo ani toto kolo, kdy se Šebkovice střetly s Bystřicí. Ta za sebou měla vítězství nad Novými Syrovicemi, přijela však pouze s 11 hráči a do útoku musel dokonce trenér Dejnožka, který nastoupil po 13 letech!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Šebkovice nastoupily sice také v kombinované sestavě, od začátku však bylo zřejmé, že budou určovat průběh zápasu. Do vedení je poslal jako správný kapitán již v 6. minutě sólem přes celé hřiště z pozice levého obránce Přibil, který svůj průnik zakončil střelou podél brankáře - 1:0. Na 2:0 zvýšil po chybě bystřické obrany Říha a penaltu po faulu na Kašpárka zužitkoval v gólový zisk Pecka - 3:0. Hosté však byli dopředu poměrně nebezpeční. Na 3:1 snížil daší navrátilec do sestavy po velmi dlouhé době Martin Horák, který zužitkoval dlouhý balon od Zítky střelou z velkého vápna. Do kabin však šli domáci přece jen s třígólovým náskokem po samostatném úniku Kašpárka - 4:1.

Neproměněné penalty na obou stranách nebyly na skóre poznat

Také ve druhém poločase pokračovaly brankové hody. Hned na jeho začátku zamířil po červené kartě zpět do šaten brankář Haluška, domácí Dvořák však naložil s penaltou lajdácky a kopl ji vedle branky, do níž se postavil veterán Svoboda. Domácí to však mrzet nemuselo, protože brzy poté se prosadil David Večeřa - 5:1. V šedesáté minutě zahrávali hosté trestný kop, Sklenářem rozehraný míč skočil před golmanem Kubou a skončil v brance - 5:2. Jenže pak Kašpárek a Štveráček střelou z dobrých třiceti metrů podél Svobody poslali Šebkovice až do hokejového vedení 7:2. Osmý zásah pak přidal střídající Bulíček po přesném centru - 8:2. Bystřice však výsledek ještě kosmeticky upravila. Po rohu se dostal na zadní tyči k míči Zítka, vrátil balon před branku a Radek Horák skóroval na 8:3. Konečnou podobu divokému výsledku pak dal po přihrávce Martina Horáka po samostatné akci Otto Urbánek. V poslední minutě byl ještě faulován hostující Skalník a kopala se penalta, Dejnožka však Kubu v bráně domácích bůra ušetřil a překopl. Domácí si tak z bláznivého zápasu odnesli tři body za divokou výhru 8:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice
Jiří Stoklas (trenér Šebkovic): Na zápase mě těší jen výhra, s výkonem panuje nespokojenost. Soupeř přijel velmi oslaben a nastoupil v hodně slepované sestavě. Zápas a neurovnaná hra se nemohly líbit ani divákům. Snad se do příště zlepšíme v defenzivě, opět jsme dostali hodně gólů. Vrátí se již hříšník Chytra, což by mělo být na naší hře pozitivně znát. Chválím Davida Večeřu.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka (trenér Bystřice): Byl to bláznivý zápas, k němuž jsme dorazili v opravdu velmi slepované sestavě, když nastoupili hráči, kteří již jinak nehrají, případně jen velmi výjimečně. Příště to snad zase bude o něčem jiném. Dobře zahrál Urbánek a po roce hrající Martin Horák, který ukázal, že to v nohách pořád má.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - D. Kašpárek [-] , Š. Dvořák [-] (72. J. Hobza [-] ) , Z. Přibil [-] , M. Pecka [-] (63. R. Bulíček [-] ) , J. Fejta [-] (76. J. Holčapek [-] ) - L. Štveráček [-] , V. Říha [-] , D. Večeřa [-] , Z. Roupec [-] - M. Hobza [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
M. Haluška [-] - R. Horák [-] , V. Svoboda [-] , M. Horák [-] - P. Skalník [-] , O. Urbánek [-] , Z. Sklenář [-] , F. König [-] , R. Špatka [-] - P. Zítka [-] , J. Dejnožka [-]

ŽK: 57. D. Kašpárek , 70. Š. Dvořák - 7. R. Špatka . ČK: 46. M. Haluška .
Hráči zápasu: D. Večeřa - M. Horák , O. Urbánek .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: LICEK Jan - ŠKORPÍK Martin, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.