J. Nadaský 36.
I. Koníř 62. (p.)
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:15

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany po výhře nad Radostínem dotáhly špičku


Branky


36. J. Nadaský , 62. I. Koníř (p.) - 88. R. Kovář
0

Do Dukovan přijel Radostín a podle papírových předpokladů se mělo jednat o jednoznačnou záležitost domácích. Ti také v prvním poločase jednoznačně dominovali, ve druhém se však hra postupně vyrovnávala a Dukovany se nakonec bály o výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z řady šancí Dukovan se ujala pouze střela Nadaského

Domácí nastoupili do zápasu velmi aktivně a od začátku se dostávali proti ustrašenému Radostínu i do šancí, které po gólu vyloženě volaly. V desáté minutě dvakrát střílel z hranice velkého vápna dobře hrající Sedláček, jeho střelám však chyběla přesnost. Domácí se tak mohli radovat pouze v 36. minutě, kdy divákům osladil sobotní dopoledne po přihrávce Koníře Nadaský - 1:0. Hosté, kteří se potýkali i s potížemi se sestavou, v prvním poločase zahrozili pouze dalekonosnými střelami Kozla a Rostislava Večeři.

Rostislav Večeřa mohl Dukovany obrat o body

Ve druhém poločase se hra přece jen vyrovnala a šance byly k vidění na obou stranách. Za domácí se neprosadil Pislcajt, Konířovi jednu šanci lapil výborný Dupal, druhou mu překazil v poslední chvíli jeden z obránců hostí. V 62. minutě se vydal na výlet do vápna Koníř, kterého fauloval Kohout, a kopala se penalta. Tu suverénně proměnil sám faulovaný - 2:0. Hra již postupem času neměla takový spád, ale v závěru přišlo nečekané drama. V 88. minutě totiž snížil na 2:1 krásnous třelou Kovář a v poslední minutě málem Dukovany splakaly nad výdělkem. Rostislav Večeřa však sám před gólmanem Macháčkem pálil těsně vedle a domácí si mohli oddechnout a slavit zisk povinných tří bodů, jejichž zásluhou se přiblížily čelu tabulky doslova na doraz. Radostín nyní čeká existenční zápas se Stonařovem.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Miroslav Křišťál (asistent trenéra Dukovan): První poločas se odehrál naprosto v režii Dukovan, bohužel jsme z toho ale vytěžili jen jednu branku. Ve druhém jsme pak před koncem inkasovali a z jasného zápasu bylo najednou drama. Kromě stabilně výborně hrajících Kunce a Koníře chválím Sedláčka.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma (trenér Radostína): V prvním poločase jsme podali zbytečně ustrašený výkon, projevil se náš zbytečný respekt ze zkušeného týmu domácích, kde se vše točí hlavně kolem velezkušených Koníře a Pislcajta. Ve druhém poločase byl již náš výkon o poznání lepší a nakonec jsme mohli i překvapivě bodovat. Večeřovy šance je škoda. Náš tým podržel brankář Dupal, díky kterému jsme mohli až do konce pomýšlet na zisk bodů.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Macháček [-] - O. Horák [-] , J. Kunc [-] , M. Němec [-] (81. P. Jílek [-] ) , M. Fojtášek [-] - L. Vystrčil [-] , J. Černý [-] , I. Koníř [-] , P. Sedláček [-] - P. Pislcajt [-] , J. Nadaský [-] (83. J. Boreš [-] ) -

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Večeřa [-] , R. Fňukal [-] , J. Poul [-] , J. Kohout [-] - R. Kovář [-] , L. Oulehla [-] (63. D. Hrbek [-] ) , P. Dvořák [-] (78. P. Inwald [-] ) , J. Kozel [-] (76. D. Večeřa [-] ) - R. Večeřa [-] - A. Fabík [-]

Hráči zápasu: J. Kunc , P. Sedláček , I. Koníř - I. Dupal .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 136. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - NECHVÁTAL Tomáš, KŮRKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.