Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:30

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukáš Nováček rozhodl zápas rezerv ve prospěch Povltavské FA proti Českému Brodu


Branky


7

Hráči rezervy Českého Brodu v předešlém 12. kole podlehli 4:2 ve venkovním zápase proti fotbalistům FK Dobrovice a v následujícím 13. kole je čekal souboj s rezervou Povltavské Fotbalové Akademie, která v předešlém kole podlehla těsně 3:4 v domácím zápase proti hráčům FK Komárov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu vstřelil Dvořák

Zápas začali s míčem na kopačkách hráči domácího celku SK Českého Brodu "B". První větší šanci zápasu však měli hráči hostujícího celku a to v 5. minutě po rohovém kopu, kdy se míč po střele jen odrazil od tyče a domácí brankář si následně míč sebral. V 9. minutě po individuální akci z prvé strany se ke střele dostali i domácí, ale střela nebyla dostatečně razantní na to, aby s ní měl brankář větší problémy. Hosté hrozili domácím spíše z rychlých protiútoků a to potvrdili i ve 37. minutě, kdy Artimovič vystihl míč a vyslal přihrávkou Daniela Dvořáka a ten individuální akci zakončil a zakončoval přesně a poslal tak hostující rezervu Povltasvské FA do vedení 0:1. Další branka v prvním poločase nepadla a tak si hosté odnesli jednobrankový náskok do druhého poločasu.

Lukáš Nováček rozhodl na 2:3

Do druhého poločasu vstoupili lépe fotbalisté hostující rezervy Povltavské FA a to když v 55. minutě přidali branku na 0:2 a to z akce tři na 2, kterou vyřešil gólově Martin Novák a hosté už vedli o 2 branky. Domácí ale dokázali odpovědět na druhou branku Povltavské FA a to hned za 3 minuty v 58. minutě, kdy po nepřesné rozehrávce se zmocnili domácí míče uprostřed hřiště a Dominik Koucourek byl vybídnut ke skórování a podařilo se mu to ve skluzu a překonal vybíhajícího brankáře. Tato branka domácí nakopla a v 65. minutě domácí dokonce vyrovanali stav utkání na 2:2 a to po brance, kterou vstřelil David Fikejz, který se ocitl sám na malém vápně a neměl před sebou těžký úkol. Zápas rozhodl v 75. minutě Lukáš Nováček svou trefou na 2:3 po rohovém kopu. Domácí už nedokázali gólově odpovědět a tak si rezerva Povltavské FA odvážela po 90 minutách tříbodový zisk po vítězství 2:3. 



Sestavy


SK Český Brod B
D. Bína [-] - M. Štětina [-] , D. Šolaja [-] , M. Palečko [-] , M. Sklenička [-] (46. A. Moravec [-] ) , V. Dušek [-] , O. Kubiš [-] (46. D. Fikejz [-] ) , D. Kocourek [-] , F. Ravizza [-] , J. Stejskal [-] (86. T. Vymazal [-] ) , M. Kohout [-]

Povltavská Fotbalová Akademie B
J. Žežulka [-] - M. Matoušek [-] , L. Novák [-] , K. Rochl [-] , J. Dvořák [-] , J. Artimovič [-] (75. L. Obermajer [-] ) , D. Dvořák [-] (81. D. Zrůst [-] ) , L. Nováček [-] , M. Tomanec [-] , J. Hromádka [-] , M. Novák [-]

ŽK: 28. M. Kohout , 32. D. Kocourek - 18. J. Artimovič .
Hráči zápasu: L. Nováček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Jarolímek Roman - MALÝ David, ŽÁČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 23:13
Jan Činoveský

Expert: Martin Kopecký
Tip experta: remíza

Zápas, který je velmi vyrovnaný skončí remízou.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 08:50

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 08:53
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích