Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Klíčan zvládli otočit zápas v Poděbradech


Branky


6

Hráči FK Bohemia Poděbrady v úterním vloženém 15. kole podlehli 3:0 na hřišti FK Komárov a ve víkendovém 10. kole přivítali na vlastní půdě TJ Klíčany. TJ Klíčany si hladce poradili ve svém úterním utkání s rezervou Českého Brodu 6:0 a i pro toto utkání byli fotbalisté z Klíčan favorité.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matěj Peterka poslal domácí do brzkého vedení

Do zápasu lépe vstoupili domácí a byli lepším týmem v zápase a potvrdili to hned v 9. minutě, kdy po faulu byl nařízen volný přímý kop pro domácí a jeho exekutorem byl Aleksandr Bora. Jeho centr, který mířil do vápna našel hlavu kapitána Matěje Peterky, který se vyšplhal do výšky nad oba hostující stopery a svou střelou hlavou překonal hostujícího brankáře Fialu a poslal domácí do vedení 1:0. Domácí si vypracovali ještě několik šancí, Peterka dostal vysoký míč, podržel si na polovině obránce na zádech, míč si zpracoval a vyslal svého spoluhráče do úniku na brankáře, ten ale Fialu překonat nedokázal a tak stav utkání zůstal stejný. Hosté se po nepovedených prvních třiceti minutách začali dostávat do hry. Do první šance hostujícího celku se dostal Kraus, kterého přes celé hřiště našel Kalaš. Kraus se ocitl sám před brankářem, který dokázal dobře vyběhnout. Kraus dostal míč mezi jeho nohy, ale střela byla pomalá a do sítě nedoputovala. Ve 39. minutě se podrařilo hostujícímu týmu vyrovnat nejen hru, ale i skóre zápasu na 1:1. Po akci na pravé straně se po přihrávce pod sebe dostal do zakončení Jiří Jeslínek a na dvakrát propálil domácího brankáře. Domácí předvedli sympatický výkon a po ukončení první půle si odnesli i nadějný výsledek do druhé půlky zápasu. 

Jeslínkova druhá branka a otočení skóre zápasu

Druhý poločas začal velmi opatrně. Oba celky se spíše oťukávaly a nepřicházely žádné vyložené šance. První šance po změně stran přišla po centru, který poslal do vápna Minha a našel Jeslínka, ale ten terfil pouze tyč. Domácí se snažili hrát především přes hrotového útočníka a zároveň dobře hrajícího kapitána Matěje Peterku a zároveň byli nebezpeční po standartních situacích a dlouhých autových vhazováních. Po jedné ze standartních situací se dostal do zakončení právě Peterka, ale byl příliž blízko brankáři Fialovi a tak se skóre neměnilo. V 65. minutě se podařilo hostujícímu celku otočit utkání ve svůj prospěch, kdy se trefil po druhé v zápase na 1:2 Jiří Jeslínek, tentokrát hlavou po centru z levé strany hřiště. Zápas definitivně rozhodl ve prospěch Klíčan v úplném závěru v 90. minutě  Tomáš Krimlák na 1:3, který zpoza vápna napřáhl ke krásné střele a ta zapadla do sítě. Zápas skončil i přes pěkný výkon ve prospěch hostujícího celku TJ Klíčany. Jiří Jeslínek si připsal 2 branky a osamostatnil se tak na čele nejlepších střelců soutěže.



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - O. Bora [-] , O. Soukup [-] (46. D. Havránek [-] ) , P. Vobořil [-] , M. Novák [-] (84. J. Suchánek [-] ) , M. Peterka [-] , O. Hněvsa [-] , O. Martínek [-] , T. Kubánek [-] , J. Knobloch [-] , V. Uher [-] (82. Z. Orestis [-] )

TJ Klíčany
J. Fiala [-] - J. Kalaš [-] , J. Jeslínek [-] (89. T. Krimlák [-] ) , M. Batryn [-] (26. P. Slánský [-] ) , T. Buldra [-] , P. Hájek [-] , A. Kraus [-] , D. Pozníček [-] , M. Krimlák [-] (63. D. Minha [-] ) , M. Bureš [-] , T. Jurčík [-]

ŽK: 59. D. Havránek , 71. M. Peterka , 71. T. Kubánek - 60. T. Jurčík , 63. P. Slánský , 82. D. Minha .
Hráči zápasu: M. Peterka - P. Slánský .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Hes Filip - BOČEK Michal, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase by měl favorit z Klíčan bodovat .