Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

5 branek vstřelil Radek Tomíček v utkání FK Dobrovice - SK Lhota


Branky


9

Hráči FK Dobrovice z šesti zápasů zaváhali jen jedenkrát, v minulém kole si poradili s AFK Tuchlovice o jednu branku 0:1. Byli tak jasným favoritem v domácím zápase s SK Lhota, která si dokázala za 6 zápasu připsat pouhé 3 body. V minulém kole podlehli vysoko 1:6 FC Velim a do tohoto zápasu šli jako outsideři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení

Skóre zápasu otevřel ve 13. minutě krásnou křižnou střelou do horního růžku Marek Volf a domácí šli po aktivnějším přístupu k utkání do vedení 1:0. Od začátku potvrzovali, že jsou favoritem a jasně dominují v tomto utkání. 5 minut před koncem prvního poločasu se dokázali domácí prosadit, kdy ve 40. minutě se hostujícím hráčům nepovedlo odkopnout míč po rohovém kopu a dostal se k němu Radek Tomíček a svou první brankou v zápase vstřelil na 2:0. Do šaten se tak šlo o poločasové pauze, za stavu 2:0 pro domácí, kteří byli jednoznačně lepším týmem a potvrzovali roli favorita na vítězství.

 

 

Naprostá dominance

Gólový festival pokračoval v 60. minutě, to se trefil po druhé v tomto utkání Radek Tomíček po centru z levé strany a zvýšil na 3:0. Presně za 10 minut, se znovu zvýšilo skóre. Tentokrát to byl v 70. minutě z pokutového kopu Michal Sedláček zvýšil na 4:0. V 77. minutě zkompletoval hattrick Radek Tomíček, který překonal brankáře Jakuba Tůmu a skóre zápasu bylo 5:0. Domácí byli na hřišti mnohem aktivnější a dominovali na míči po většinu herního času. Další, už čtvrtá branka Radka Tomíčka přišla v 79. minutě, kdy se dokázal prosadit po spletité situaci v pokutovém území. V 82. minutě přihrál před pázdnou branku Martin Korec Marku Volfovi a ten už čelil jednoduchému úkolu a to trefit prázdnou branku soupeře a zvýšit na 7:0. Poslední branka utkání padla znovu v 82. minutě, kdy před prázdnou branku dostal naservírovaný míč Radek Tomíček a přidal svou pátou branku v utkání. Gólový festival domácích nabídl fanouškům skvělou podívanou. 

 

 



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - R. Tomíček [-] , M. Sedláček [-] (77. J. Černý [-] ) , J. Novák [-] , M. Sedláček [-] , V. Pečínka [-] , J. Tomašov [-] (70. P. Klain [-] ) , M. Kopecký [-] (70. M. Korec [-] ) , T. Prskavec [-] , M. Volf [-] (84. D. Zelinka [-] ) , F. Kořínek [-] (66. D. Machů [-] )

SK Lhota
J. Tůma [-] - M. Kaválek [-] (84. D. Timighe [-] ) , J. Zíka [-] (71. F. Adam [-] ) , R. Neumann [-] , J. Hájek [-] , M. Kasík [-] (83. Š. Kárník [-] ) , D. Danylych [-] (62. O. Čermák [-] ) , F. Sedláček [-] , R. Havlíček [-] , P. Zadina [-] , G. Bittengel [-]

Hráči zápasu: R. Tomíček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Michal Ouředník
Tip experta: výhra domácích

Dobrovice jsou doma zatím 100%, proto tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Favorit je jasný, domácí vyhrají.