Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick a přestřelka končící rozdílem dvou branken Vlašim "B" - Lysá nad Labem


Branky


5. A. Sogbo , 35. A. Sogbo , 55. A. Sogbo , 77. L. Vondrák , 83. M. Pešek - 63. S. Ježek , 67. L. Choura , 73. O. Hanke
5

Vlašimská rezerva po vysoké prohře z minulého kola 1:5, potřebovala v domácím prostředí zvládnout zápas a dotáhnout ho do vítězného konce. V tom se jim však snažili zabránit hráčí FK Slovanu Lysá nad Labem, kteří sice také prohráli, ale svým obranným blokem dokázali trápit Klíčany až do samotného konce zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá první branka určila směr zápasu

Zápas začal velmi aktivně z obou stran. Diváci nemuseli dlouho čekat a dočkali se první branky. V 5. minutě poslal domácí z protiútoku do vedení Sogbo, který byl vyslán přihrávkou z vlastní poloviny a následně se po individuální akci dostal do zakončení, které tečoval hostující obránce a míč skončil za zády golmana Rathouského. Ve 13. minutě byl v domácím pokutovém uzemí k vidění závar, kdy po standartní situaci se domácím dlouho nedařilo odkopnout míč pryč, ale ani nikdo z hostujících hráčů se k míčí nedostal aby srovnal skóre. Ve 35. minutě po kombinaci domácích předložil Fialka míč před prázdnou branku a Sogbo přidal svůj druhý gól v utkání a zvýšil tak na 2:0. První poločas tak skončil rozdílem dvou branek, o které se postaral doposud jedniný střelec zápasu Ayao Joel Sogbo.

6 branek v druhém poločase a kompletace hattricku

Netrvalo dlouho a v 55. minutě Sogbo zkompletoval hattrick, poté co mu byl už po druhé v tomto zápase předložen míč před prázdnou branku a poslal domácí do vedení 3:0. Hosté ale nic nevzdali a v 63. minutě Stanislav Ježek vstřelil první branku hostí v tomto utkání a snížil na 3:1. V 67. minutě se hráči Lysé nad Labem dotáhli na rozdíl jedné branky, kdy na 3:2 snížil Luboš Choura. Byla to velice silná pasáž utkání pro Lysou nad Labem a předešlé 2 branky jim dodaly tolik síly, že v 73. minutě dokázali srovnat skóre na 3:3, jmenovitě Ondřej Hanke. Vlašimská rezervou ale tohle srovnání skóre nezlomilo. V 77. minutě domácí Ladislav Vondrák znovu zajistil domácím vedení a svou brankou zvýšil na 4:3. Poslední branku do této gólové sbírky přidal domácí Marek Pešek, který v 83. minutě dal gól na 5:3. Divoká přestřelka v druhé půli skončila šťastněji pro domácí Vlašim "B" a hosté z Lysé nad Labem po sympatickém výkonu odcházeli z tohoto zápsu s prázdnou. 



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zuska Oldřich - PALEK Michal, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 9. 2021 14:38
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip experta: remíza

My máme bohužel pořád problémy se sestavou kvůli zraněním a pak kvalita chybí. Ale pokud podáme bojovný a zodpovědný výkon a budeme nebezpeční dopředu, tak věřím že bod uhrajeme.

Tip: výhra domácích