Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 15:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Nespeky po sedmibrankovém vystoupení získali tři body


Branky


5

Kanonáda domácích hráčů znamenala, že všechny 3 body bral domácí TJ Sokol Nespeky, kteří si hravě poradili se Slovanem Lysá nad Labem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky do sítě Slovanu Lysé nad Labem hned v první půli

Okamžitě po začátku utkání se ve 31. vteřině po centru z pravé strany a následné střele do tyče dostal k dorážce Klauz a poslal tak domácí do brzkého vedení 1:0. Následně zanedlouho potom v 7. minutě se dokázal prosadit přizemní křižnou střelou zpoza pokutového uzemí Petlička a domácí vedli už 2:0. Ve 13. minutě se po křižném míči ocitl sám před golmanem znovu Petlička a po kličce golmanovi usměrnil míč do branky a zvýšil tak vedení na 3:0. Hosté ale hrát nepřestali a tak po kombinaci před pokutovým uzemím a následnou průnikovou přihrávkou do vápna dostali k centru, kterým jeden z hostí dokázal přehodit brankáře domácích Drážka, který musel vyběhnout a do odkryté branky skóroval hlavou v 15. minutě Tomáš Kříž a snížil tak stav utkání na 3:1. Ještě před koncem prvního poločasu se znovu dokázal prosadit v 41. minutě hráč domácích Klauz a střelou za hranící pokutového území, přes stopera překonal brankáře hostí již po čtvrté a do šaten se tak šlo za stavu 4:1.

 

 

Domácí nepolevili a přidali ještě 3 branky

Hráči Sokolu Nespeky se nenechali uspokojit tříbrankovým vedením z prvního poločasu a nepolevili ve střílení branek. V 58. minutě po kombinaci na pravé straně se ocitl v zajímavé situaci na křídle Petlička, který ustál souboj a dostal se do pokutového území, ve kterém našel přihrávkou pod sebe na malém vápně Ositu a ten už měl jednoduchou prácí s tím, aby dopravil míč do branky a zvýšil tak náskok domácích a upravil skóre na 5:1. V 76. minutě se pokutového kopu chopil Petlička, který poslal golmana na druhou stranu a zvýšil na 6:1. V 84. minutě se do zakončení z velkého úhlu dostal po individuální akci po levé straně Dobřanský a svou šanci proměnil a zvýšil tak na konečných 7:1. Zápas tak skončil drtivým vítězstvím domácích, kteří si vylepšili skóre a připsali 3 body do tabulky.



Počet diváků: 130. Rozhodčí: Zuskin Petr - BRAUNŠVEIG Vojtěch, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 8. 2021 08:41
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza