0:3
(0:2)
29. M. Tichý
43. V. Kutnyk (p.)
85. V. Kutnyk
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutnyk přispěl dvěma góly k výhře Štěpánova v Radostíně


Branky


29. M. Tichý , 43. V. Kutnyk (p.) , 85. V. Kutnyk
0

Do Radostína, který v minulém kole získal existenčně důležité body se Stonařovem, přijel lepšící se Štěpánov. Zápas se nakonec proměnil v možná až překvapivě jednoznačnou záležitost ze strany hostů, kteří si odvezli tři body za přesvědčivé vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Tichý

Štěpánov nastoupil do zápasu výborně, držel míč a přicházely i šance. Gólový účet zápasu otevřel ve 29. minutě Tichý po pěkné kombinaci s Fialou, když radostínský střed obrany neměl v žádném případě čisté svědomí - 0:1. Druhý gól pak přišel těsně před koncem poločasu, když se poněkud nešikovně vrátil Rostislav Večeřa a fauloval Kutnyka. Ten se sám postavil k exekuci pokutového kopu a nedal Dupalovi šanci - 0:2.  Další šance na straně Štěpánova přitom ještě zůstaly neproměněny. Ocitli se v nich Veselský a Kutnyk, z dálky tradičně hrozil Kovalchuk a po rohových kopech hlavou Sedláček.

Jílek udržel čisté konto

Druhý poločas pokračoval již v poněkud vlažnějším tempu na obou stranách. Domácí prostřídali a dostali se i do pár náznaků šancí, ty však brankou neskončily. Hlavička střídajícího Berky šla těsně vedle, štěpánovský tým podržel i chytající trenér Jílek. Na konci zápasu místo toho přišla ještě jedna branka na druhé straně, když po narážečce s Veselským obešel Kutnyk i brankáře Dupala a pečetil na 0:3. Štěpánov se tak mohl těšit ze zisku dalších zasloužených tří bodů. Radostín v příštím kole nečeká nic lehkého, když zajíždí do rozjetého Měřína. Naopak Štěpánov přivítá Stonařov, kterému se zatím vůbec nedaří, a bude mít příležitost k dalšímu navýšení bodového konta.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma (trenér Radostína): Hosté vyhráli naprosto zaslouženě, prvních 15 minut podali výborný výkon, také potom byli lepší. Z naší strany to bylo hodně špatné, hráči si musí uvědomit, že doma se bojuje o body úplně jinak. Z našeho týmu není koho pochválit.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek (trenér Štěpánova): Jsem rád, že se nám konečně začalo trochu dařit. Vyhráli jsme naprosto zaslouženě, další šance jsme ještě neproměnili. Byl to kvalitní kolektivní výkon, vynikal dvougólový střelec Kutnyk.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Večeřa [-] , R. Fňukal [-] , J. Kohout [-] - J. Kozel [-] , R. Kovář [-] (52. S. Berka [-] ) , L. Oulehla [-] (86. P. Dvořák [-] ) - R. Večeřa [-] , D. Toman [-] - J. Poul [-] (63. P. Inwald [-] ) , A. Fabík [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
I. Jílek [-] - O. Hrubeš [-] (86. T. Samek [-] ) , M. Novák [-] , T. Brázda [-] , V. Sedláček [-] - D. Fiala [-] (89. M. Kolář [-] ) , V. Kutnyk [-] , V. Kovalchuk [-] - M. Tichý [-] , J. Veselský [-] - K. Lustig [-]

ŽK: 54. K. Lustig .
Hráči zápasu: I. Jílek , V. Kutnyk .
Místo: Radostín n. O.. Počet diváků: 68. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - PODOBA Tomáš, DOSKOČIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.