M. Zich 22.
P. Karásek 26.
M. Svoboda 82. (p.)
M. Svoboda 89. (p.)
4:5
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu béček zvítězila po přestřelce Velká Bíteš


Branky


22. M. Zich , 26. P. Karásek , 82. M. Svoboda (p.) , 89. M. Svoboda (p.) - 29. M. Čech , 45. M. Vařílek , 50. R. Hemala , 68. L. Kopáček , 84. T. Loup
0

Duely béček bývají zpravidla divácky vděčné. Padá v nich hodně branek a je rozhodně na co se dívat. Na hřiště bystřického béčka zavítalo tento týden to bítešské a prognózy byly v tomto ohledu naplněny, protože se strhla takřka hokejová přestřelka. Je jen škoda, že si na bystřický stadion nenašlo cestu více diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přišli o dvougólové vedení ještě v průběhu prvního poločasu

Hned od úvodu zápase se hrál útočný fotbal a šance střídala šanci. Velká Bíteš totiž nepřijela bránit a mohla jít záhy do vedení, Loup však trefil jen tyč a z následné dorážky z malého vápna Martin Čech přestřelil. V dalších šancích se ocitl Vařílek, nepodařilo se mu však gólmana Mrňouse překonat ani po hlavičce z rohového kopu, ani během svého sóla, kdy se mu ocitl tváří v tvář. Do vedení šli tudíž domácí, když ve 22. minutě zkušený König přihrál krásně Zichovi a bylo to 1:0. Jen čtyři minuty nato dostal od stejného hráče přihrávku na půlicí čáře Karásek, postupoval sám na Pelána a nezadržitelně skóroval 2:0. Hosté se ale nevzdali a opět, tentokrát již gólově, zabrali. V 28. minutě ještě stihli Bystřičtí vykopnout Hemalovu střelu z branky, to se jim však již nepovedlo o minutu později, když Martin Čech převzal na půli míč, obešel tři hráče a nedal Mrňousovi šanci - 2:1. Těsně před poločasem pak dokázali hosté vyrovnat, když centru Hemaly využil Vařílek - 2:2.

Dvě penaltové exekuce Michala Svobody k bodům nevedly

Zápas se pravděpodobně rozhodl na začátku druhého poločasu. Bystřice totiž mohla jít opět do vedení. David Čech ale trefil jen tyč a v padesáté minutě svoji příležitost neproměnil ani Padrtka. Třetí gól tudíž vstřelili hosté a zasloužil se o něj Hemala, který se dostal k míči na malém vápně - 2:3. Pak sice Vařílek svoji další tutovou šanci neproměnil, ale po rohovém kopu našel Valsa úplně volného Kopáčka a výsledek byl 2:4. Domácí se ještě do zápasu vrátili v 82. minutě, kdy se po ruce Jelínka kopala penalta, ze které Michal Svoboda snížil na 3:4. Jejich naděje však měly jepičí život, protože dvě minuty poté se z 25 metrů krásně opřel do míče Tomáš Loup a vrátil hostům dvougólové vedení - 3:5. Druhá penalta Michala Svobody, která se kopala za faul Martina Švandy na pronikajícího Šimečka, tak již nic neřešila a konečné skóre zápasu jen upravila na 4:5.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka (trenér): Je velká škoda, když doma vstřelíme čtyři branky a nezískáme ani bod. Sráží nás velké individuální chyby, kupříkladu při čtvrté brance hostí zůstanou po rohovém kopu dva hráči Bíteše úplně sami ve vápně, pátému gólu pro změnu předcházela naše špatná rozehrávka. Chválím zkušeného Königa.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (obránce): Se ziskem tří bodů jsme pochopitelně nadmíru spokojeni. Když venku dáte pět gólů, asi by to chtělo nějaký ten bod získat, což se nám naštěstí podařilo. Pěkně zahráli Hemala, Martin Čech i Kopáček.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - O. Veselý [-] (74. M. Šimeček [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] (46. R. Špatka [-] ) , R. Horák [-] - F. König [-] , O. Hájek [-] , M. Zich [-] , T. Padrtka [-] - D. Čech [-] , P. Karásek [-]

FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - M. Paprskář [-] (63. M. Švanda [-] ) , J. Jelínek [-] , O. Suchý [-] - M. Čech [-] , T. Mrňa [-] , R. Valsa [-] - M. Vařílek [-] , R. Hemala [-] - T. Loup [-] (85. L. Prchal [-] ) , L. Kopáček [-]

ŽK: 41. F. König - 74. T. Loup .
Hráči zápasu: F. König - L. Kopáček , M. Čech , R. Hemala .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HANZL Daniel - NÁPRAVNÍK Jan, HÁJEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.