Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křoví vyloupilo Rapotice


Branky


0

Tak již to v minulých kolech vypadalo, že se Rapotice zvedají a konečně začínají potvrzovat pozici týmu, který hrál ještě v minulém roce vyšší soutěž. V sobotu však na rapotické hřiště v lese přijelo Křoví a vše bylo zase jako na začátku sezony. Křoví se tak mohlo radovat ze zisku poněkud překvapivých tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klusákova neproměněná penalta musela domácí mrzet

Úvod zápasu přitom nadcházející loupeži bodů nenasvědčoval. Rapotičtí začali aktivně a v úvodu si vypracovali dvě šance, které však zlikvidoval brankář Sára. Pak však vyvinuli bratři Němcové v útoku Křoví tlak na domácího stopera Jaška, ten chyboval, nastřelil Lukáše Němce, který si dokázal míč zpracovat a svůj postup na Sobotkovu branku také přesně zakončil - 0:1. Ve 14. minutě mohlo být srovnáno. Po zákroku na Petra Matouška se pískala penalta, k její exekuci se postavil Klusák, Sára však jeho střelu dokázal vyrazit. O dvě minuty později se lámal chleba znovu, když Kalina zahrával standardní situaci, Tichý si naběhl za obranu a hlavou zvýšil skóre - 0:2. Hosté hráli na brejky a svoje vedení mohli posléze ještě navýšit. Roštinského střela po zemi však v brance neskončila, Pollák v poslední chvíli ztroskotal na stoperovi Rapotic a také střela Lukáše Němce skončila vedle.

Hosté definitivně rozhodli v posledních deseti minutách

Ve druhém poločase se Rapotice snažily s výsledkem něco udělat, proti byl však hostující brankář Sára. V 65. minutě se k přímému volnému kopu postavil domácí kapitán Milan Laš, za překonaného Sáru tentokrát zaskočil na brankové čáře hlavou Roštinský. Neujaly se ani další hlavičkové pokusy Milana Laše nebo šance Petra Matouška. Ke snížení tak došlo až v 73. minutě, kdy jaškovu střelu sice brankář vyrazil, ale pouze zpět k jejímu autorovi, který snížil na 1:2. Rapotice v závěrečné desetiminutovce otevřely hru a po rohovém kopu Polláka, který domácí odvrátili, se proti míči rozeběhl Beránek a bylo rozhodnuto - 1:3. Definitivní podobu výsledku dal o dvě minuty později Roštinský, jenž na zadní tyči završil kombinaci s Martinem Němcem a Kalinou. kuriozitou závěru zápasu byla žlutá karta Lukáše Němce, kterou hráč obdržel za komentování dvě minuty po svém vystřídání.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): V tomto utkání jsme chtěli potvrdit získané body z posledních dvou zápasů, ale bohužel se nám to nepodařilo. Přitom vstup do utkání jsme měli dobrý, rychle jsme si vypracovali dvě šance, ale pak přijde nepochopitelná věc od zkušeného hráče, který svým laxním přístupem nabídne hostům gól. Křoví bylo velmi dobré v přechodové fázi, kterou jsme nedokázali zachytávat, navíc výborně bránilo. Odpovědět jsme mohli brzy, ale Klusák penaltu neproměnil, což bylo klíčové. Po snížení ve druhé půli jsme hru více otevřeli, z čehož pramenily šance Křoví a dva slepené góly v závěru. Vítězství Křoví je zasloužené, neboť my jsme své šance neproměnili a dopouštěli jsme se zbytečných chyb v obraně.

TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla (trenér): Na mokrém hřišti v lese nám vyšla naše taktika založená na hře na brejky. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že na nás domácí vlítnou, vždyť i v prvním si nějaké šance vypracovali. Podržel nás však brankář Sára. Rapotice se prezentovaly svojí typickou hrou založenou na dlouhých balonech do vápna. V útoku podal bojovný výkon Lukáš Němec, potěšil i Beránek a Tichý.



Sestavy


FC Rapotice
A. Sobotka [-] - M. Jašek [-] , M. Laš [-] , M. Mlejnek [-] (77. J. Tesař [-] ) , J. Slabý [-] (56. T. Pavlíček [-] ) , P. Matoušek [-] , M. Škorpík [-] , P. Opálka [-] , M. Klusák [-] , T. Švarc [-] , M. Němec [-]

TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - L. Tichý [-] , J. Beránek [-] , R. Roštinský [-] , E. Pollák [-] , J. Kašpar [-] , M. Němec [-] , A. Svícenec [-] , M. Kalina [-] , L. Němec [-] (87. J. Chlup [-] ) , M. Šustáček [-]

ŽK: 75. T. Švarc , 87. M. Škorpík - 89. L. Němec .
Hráči zápasu: L. Němec , J. Beránek , L. Tichý .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 47. Rozhodčí: JURKA Antonín - KALINA Oldřich, CHYTKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.