2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Velké Bíteše porazilo Kněžice


Branky


39. R. Valsa , 45. R. Hemala - 59. D. Vlček
0

Šedesát diváků si našlo v sobotním odpoledni cestu na bítešský stadion, kde místní béčko hostilo Kněžice. Ty si chtěly napravit reputaci z předešlého kola, kdy překvapivě doma přenechaly všechny body Rapoticím. Bítešský fotbal však zažívá úspěšný podzim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valsa s Hemalou zajistili dvoubrankové vedení

Úvod zápasu patřil hostům, kteří předčili svého soupeře především rychlostí, přičemž problémy zadákům Bíteše působil hlavně štírek Krupica. Po zákroku na něj se hosté dožadovali i penalty, píšťalka mladého sudího Pavlase však zůstala tichá. V další šanci pak Krupica na míč nedosáhl. Z vedení se tak po poločase mohli radovat domácí a bylo hned dvoubrankové! První gól vsítil Valsa, který uklidil odražený míč k tyči a rozpustil tak trmu vrmu, která nastala po rohovém kopu - 1:0. V nastavení první půle pak Kopáček prodloužil hlavou míč do vápna, zde došlo ke srážce jednoho z hráčů s gólmanem a Hemala neměl problém uklidit míč do sítě - 2:0.

Vlček vedení Bíteše jen snížil

Ve druhém poločase hosté tlačili, vytěžili z toho však jen snížení z kopačky Vlčka, který překonal brankáře Pelána - 2:1. Mrkvica a několikrát Krupica své šance neproměnili. Především Krupicova hlavička ze záklonu po gólu volala, ale výborným zákrokem ji vychytal Pelán. Domácí se mohli uklidnit po šanci Čecha, ten ale z malého vápna jen přestřelil odkrytou branku. Ke gólu nevedly ani náznaky šancí Loupa. Zápas se dohrával ve značně nervózním duchu, když hosté se cítili okradeni o body za údajnou nepotrestanou ruku jednoho z bítešských hráčů ve vlastním vápně.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (obránce domácích): Jsme spokojeni s vítězstvím ze zápasu, který byl velmi bojovný. Zpočátku byla naše hra hodně neurovnaná, problémy nám dělali především rychlí hráči hostí. Postupem času se ale hra vyrovnala. Výborný bojovný výkon podal Mrňa a také rozjíždějící se gólostroj Hemala.

TJ Sokol Kněžice
Vojtěch Zeman (trenér): Jsem naštvaný a roztrpčený. Za druhý poločas nemám svým klukům co vytknout, o body nás připravily chybné výroky hlavního rozhodčího. Ve druhé půli jsme byli lepší, na šance to bylo tak 7:3 pro nás. Chválím kapitána Sobotku.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - L. Kopáček [-] (67. M. Švanda [-] ) , O. Suchý [-] , M. Paprskář [-] , J. Jelínek [-] - R. Hemala [-] , R. Valsa [-] (46. M. Vařílek [-] ) , D. Rozum [-] , T. Mrňa [-] - M. Čech [-] - T. Loup [-]

TJ Sokol Kněžice
M. Hauser [-] - J. Kříž [-] , O. Jurka [-] , P. Svoboda [-] , M. Brychta [-] - V. Mrkvica [-] , D. Vlček [-] (65. J. Uher [-] ) , D. Salák [-] , V. Diviš [-] , D. Sobotka [-] - F. Krupica [-]

ŽK: 9. J. Jelínek - 37. P. Svoboda , 65. D. Salák , 75. D. Sobotka , 83. F. Krupica , 87. V. Mrkvica .
Hráči zápasu: R. Hemala , T. Mrňa - D. Sobotka .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - BÍLEK Zdeněk, ROSICKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.