J. Kunc 81.
1:1
(0:1)
27. M. Fojtášek (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany se na těžkém terénu rozešly s Bystřicí smírně


Branky


81. J. Kunc - 27. M. Fojtášek (vl.)
0

Dukovany hostily bystřické béčko a byly favoritem zápasu, zvláště když Bystřice přijela jen v jedenácti hráčích. Nakonec ale byly rády, že se jim v posledních minutách podařilo zachránit alespoň remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól Martina Fojtáška poslal Bystřici do vedení

Domácí přitom vstoupili do zápasu aktivně a vytvořili si i několik šancí. Koníř však dvakrát střelou z vápna Mrňouse v bráně nepřekonal, nevedlo se ani Sedláčkovi a vše vyvrcholilo dorážkou Martina Němce z metru, kterou Mrňous efektním hokejovým zákrokem vytáhl a dal vzpomenout na Dominika Haška. Hosté se dostávali jen do náznaků šancí i to jim však stačilo na vedení. Jeden z centrů do vápna si totiž dezorientovaný Martin Fojtášek srazil do vlastní branky.

Kunc stihl jen vyrovnat

Ve druhé půli sice domácí tlačili, branka však stále nepřicházela, naopak mohli inkasovat. Karásek šel sám na brankáře Macháčka, v klíčovém okamžiku se mu však balon zamotal mezi nohama. Hájek pak svojí hlavičkou po rohovém kopu jen otřásl břevnem. Domácím se nakonec přece jen vyrovnat podařilo. Sedláček kombinoval s Pislcajtem, ten vystřelil, Mrňous míč jen vyrazil a Kunc dokázal dopravit z dorážky míč do sítě. Domácí se pak nadechli k závěrečnému náporu, další šance již ale nepřišly, a tak se rozešli s Bystřicí smírně. Bod je pro Bystřici jednoznačně ziskem, domácí potvrdili pověst remízového krále soutěže pátou plichtou. V soutěži jsou tak až na osmém místě, přestože mají nejlepší obranu, která dosud dovolila soupeřům skórovat jen patnáctkrát.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Petr Pislcajt (kapitán): Byl to bojovný zápas na těžkém terénu. Bohužel jsme v prvním poločase svoje šance neproměnili a ve druhém si jich příliš nevytvořili. V posledních deseti minutách jsme se snažili zápas obrátit, ale nepodařilo se to. Pochvalu zaslouží tradičně Kunc a Koníř.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka (trenér Bystřice): S bodem jsme spokojeni. Kluci se ve slátané sestavě snažili, bojovali, a proto si zaslouží pochvalu jako celý tým. Prim hráli ve stoperské dvojici König a Čech, trn z paty nám opět vytrhl Martin Horák, který podal velmi pěkný výkon.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Macháček [-] - O. Horák [-] , M. Fojtášek [-] , L. Traxler [-] (61. J. Fojtášek [-] ) , J. Kunc [-] - P. Pislcajt [-] , J. Černý [-] (84. D. Šimčík [-] ) , L. Vystrčil [-] , P. Sedláček [-] - I. Koníř [-] , M. Němec [-] -

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - R. Horák [-] , F. König [-] , D. Čech [-] , M. Šimeček [-] - T. Padrtka [-] , O. Urbánek [-] , O. Hájek [-] , R. Špatka [-] - M. Horák [-] , P. Karásek [-]

ŽK: 63. J. Kunc - 75. O. Urbánek .
Hráči zápasu: J. Kunc , I. Koníř - F. König , D. Čech , M. Horák .
Místo: Dukovany. Počet diváků: 120. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - RYGL Luboš, JURKA Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.