Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec rozstřílel Radostín a vrátil se do čela tabulky


Branky


16. R. Večeřa (p.) - 20. M. Černý , 23. J. Hladík , 39. M. Černý , 40. F. Kovář , 63. M. Černý , 82. P. Juračka
0

Radostín získal v minulém kole tři senzační body v Měříně, také v tomto duelu jej však nečekalo nic jednoduchého a Moravec byl jasným favoritem. Tentokrát se žádné překvapení nekonalo a Moravec kráčel od začátku zápasu jednoznačně za svým vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta Rostislava Večeři byla jen labutí písní Radostína

Moravec měl od začátku zápasu místy drtivou převahu, v tuto dobu se však dostal jen ke střelám z větší vzdálenosti od Kováře a Slavíčka, ty však kontroloval brankář Dupal. Do vedení tak šli překvapivě domácí. Po ojedinělém útoku byl faulován Toman a Rostislav Večeřa penaltu nadvakrát proměnil - 1:0.Vyrovnání na :sebe nedalo dlouho čekat, když po nádherném centru zprava od Juračky Martin Černý hlavičkou poklidil míč do branky - 1:1. V 23. minutě již hosté vedli, když se v šestnáctce po centru nejlépe zorientoval Jiří Hladík a jeho střela levačkou prošla pod gólmanem - 1:2. Při třetí brance hostů pak Filip Kudiovský nádherně potáhl míč, počkal si na náběh Slavíčka a ten krásně vystřelil - 1:3. Čtvrtý hřebíček do rakve hostů pak zatloukl hned poté Kovář, který vyvinul v podstatě po rozehrávce tlak na obránce hostí, ten chyboval a Kovář si se získaným míčem věděl rady - 1:4. Těsně před poločasem ještě hlavičkoval domácí Kozel vedle branky.

Juračka trefil angličanem šestku

V druhém poločase se domácí přece jen poněkud nadechli, přičemž vliv na to měla změna rozestavení, kdy začali hrát na tři útočníky. Branku z toho však nevytěžili, naopak stříleli hosté, když se dalším pěkném centru Juračky trefil hlavou Martin Černý - 1:5. Šestou branku pak po krásné kolmé přihrávce mezi dva hráče vsítil Juračka, který obešel obránce a od břevna do branky dal výsledku konečnou podobu - 1:6. V 88. minutě měl ještě příležitost výsledek alespoň kosmeticky upravit domácí Rostislav Večeřa, mířil ale vedle. Moravec si tak nejen připsal výraznou výhru, ale vrátil se i do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma (trenér): Moravec měl drtivý nástup a vlastně celá zápas byl jednoznačně lepší ve všech herních činnostech. Nám nepomohlo ani to, že jsme se dostali do vedení. Hra se na chvíli vyrovnala jen v prvních 15 minutách druhé půle. Přestože jsme prohráli rozdílem dvou tříd, chválím Fňukala a Rostislava Večeřu.

TJ Moravec
Luboš Tulis (trenér): Dnes jsem velmi spokojen. Celý mančaft šlapal, hráči na sebe mluvili, zónová obrana fungovala, prostě všichni táhli za jeden provaz. Od začátku jsme se do soupeře zakousli a bylo dobře, že jsme ho nepodcenili. Poučili jsme se ze zápasu v Kněžicích. Pochvalu zaslouží všichni, nechci dnes někoho vyzdvihovat.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Večeřa [-] , D. Hrbek [-] (67. S. Berka [-] ) , R. Fňukal [-] , A. Fabík [-] - J. Kozel [-] (77. R. Kovář [-] ) , R. Večeřa [-] , P. Inwald [-] (46. P. Císař [-] ) , L. Oulehla [-] - J. Kohout [-] , D. Toman [-]

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] (86. N. Konečný [-] ) - L. Slavíček [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , J. Hladík [-] (73. L. Tulis [-] ) , P. Červinka [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , T. Hladík [-] (71. P. Kudiovský [-] ) , F. Kudiovský [-]

Hráči zápasu: R. Fňukal , R. Večeřa - P. Juračka , M. Černý .
Místo: Radostín n. O.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUCHYŇA Viktor - HÁJEK Kamil, PFEIFER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.