Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec druhou půli zavelel k obratu


Branky


0

Herálec se po minulé porážce od Kostelce dokázal zvednout a ve druhé půli obrátil nepříznivý stav zápasu na půdě rezervy Chotěboře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slibný výsledek pro domácí

Do začátku prvního poločasu aktivnější vstoupili hosté, kdy během pár minut stačili nastřelit tyč F. Bubnem a břevno svatyně domácího brankáře rozezvučel V. Vašák. Prvních 20 minut si udržovali kontrolu nad míčem, ovšem bez kýženého gólového výsledku, a tak přišli na řadu hosté, za které se ve 23. minutě trefil T. Kohout. tento gól domácí povzbudil a svou hru zvedli a do konce poločasu měli ze hry více oni.

Ve druhé půli převzal otěže zápasu Herálec

Když v 52. minutě navyšoval skóre pro domácí M. Běloušek, s Herálcem už to nevypadalo vůbec dobře. Hosté však vystřídali a výsledek po nezodpovědné hře domácích dokázali zvrátit, i díky J. Pátkovi, který přijel ze zápasu s dorostem a v 64. minutě šel na plac za "A" tým a v 71. minutě už rozvlnil síť branky domácích. O otočení skóre se svými góly dále postarali L. Filipský a F. Buben. I přesto, že domácí ještě měli pár šancí, výsledek zápasu už se neměnil.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř B
Turek Jiří, trenér FC Chotěboř B: Ve druhé půli zápasu jsme hráli nezodpovědně a to rozhodlo o naší porážce. Nikdo od nás nehrál tak dobře, aby si zasloužil být nominován na hráče zápasu.

TJ Sokol Herálec
Pátek Josef, předseda TJ Sokol Herálec: Naštěstí jsme stačili zvrátit stav utkání i díky výpomoci dorostence.



Sestavy


FC Chotěboř B
P. Vykoukal [-] - L. Benák [-] , J. Novák [-] , P. Krédl [-] , M. Pospíšil [-] (46. F. Janda [-] ) , M. Běloušek [-] , J. Ondráček [-] (78. A. Turek [-] ) , T. Kohout [-] , R. Fiala [-] , P. Ďoubal [-] , M. Dočkal [-]

TJ Sokol Herálec
A. Žáček [-] - V. Ulrich [-] , P. Paclík [-] (46. F. Dobrovič [-] ) , L. Stojan [-] , V. Hrala [-] - L. Filipský [-] , O. Král [-] , J. Kohout [-] , J. Pátek [-] - V. Vašák [-] (64. J. Pátek [-] ) , F. Buben [-] (90. J. Stojan [-] ) -

ŽK: 38. M. Dočkal , 48. P. Ďoubal , 57. P. Krédl - 17. V. Hrala , 57. J. Pátek , 67. V. Ulrich , 77. F. Buben .
Hráči zápasu: F. Buben , J. Pátek .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HAVLÍN Marek - ŠETEK Jiří, KUCHYŇA Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.