0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Nový Rychnov si připsal teprve svůj druhý bod, když doma dokázal ubránit bezbrankovou remízu proti Kostelci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho šancí k ničemu nevedlo

V Novém Rychnově bylo k vidění nespočetné množství šancí. Domácí se do vyložené šance dostali v 8. minutě, kdy však střelu J. Mareše hostující gólman R. Špejtek vyrazil na břevno. Ve 23. minutě pro změnu střelu V. Březiny znovu vykryl brankář domácích, tentokrát však na roh. Ve 30. minutě přišla dopověď hostů, kdy z trestného kopu L. Nikodým střílel mezi tři tyče, tentokrát však zakročil gólman domácích I. Císař a střelu poslal na roh. V závěru poločasu přišla další šance Kostelce, kdy hlavičku Procházky odkopával z brankové čáry O. Kratochvíl. Žádná z těchto šancí ovšem v bráně neskončila, tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu.

Žádná gólová změna

Ve druhém poločase měli hráči Kostelce převahu a zatlačili tak domácí tým na svou vlastní polovinu. Zahazování šancí však nadále pokračovalo od obou týmů. V 66. minutě šel domácí K. Fíla z úhlu sám na brankáře, jeho šanci však brankář vyrazil opět na roh. M. Mugrauer, když se k němu dostal odražený míč z rohu střílel z voleje, natrefil však pouze břevno. Do obrovske šance se dostal také střídající L. Ehl v 90. minutě když šel sám na brankáře, jemuž udělal kličku, míč však poslal pouze do boční sítě. Ani v druhé polovině zápasu tedy gól nepadl, týmy si tak rozdělili po jednom bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov
Chlebeček Josef, hlavní pořadatel TJ Start Nový Rychnov: Bylo to remízové utkání, kdy nám k bodu pomohl kolektivní výkon.

SK Kostelec
Láznička Josef, trenér SK Kostelec: Konečně jsme byli v solidní sestavě, kdy se nám uzdravili nějací hráči, a tak jsme tu chtěli vyhrát. Domácí si však tento bod ubojovali svým důrazem. Nemůžu se vymlouvat na to, že jsem měl hráče po zranění, nedostávali jsme se moc do zakončení. Sice je to pro nás velká ztráta, ale bod je zasloužený.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
I. Císař [-] - J. Švec [-] , J. Červenka [-] , D. Karpíšek [-] , V. Mareš [-] - J. Mareš [-] , V. Březina [-] (86. L. Ehl [-] ) , J. Kratochvíl [-] , O. Kratochvíl [-] - M. Mugrauer [-] (76. L. Císař [-] ) , K. Fíla [-]

SK Kostelec
R. Špejtek [-] - M. Telčer [-] , J. Procházka [-] , V. Čurda [-] , F. Wasserbauer [-] (72. M. Smejkal [-] ) - L. Nikodým [-] , M. Kočí [-] , M. Sekan [-] - F. Gavallér [-] , M. Kružík [-] (41. A. Procházka [-] ) - M. Fejt [-] (46. P. Čírtek [-] )

ŽK: 85. O. Kratochvíl - 85. V. Čurda .
Hráči zápasu: K. Fíla - R. Špejtek .
Místo: Nový Rychnov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOUDA Josef - KUBEŠ Petr, LICEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.