1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírovka si i nadále drží solidní náskok v čele tabulky


Branky


0

Doposud vedoucí tým tabulky, Mírovka, tentokrát zajížděla na hřiště Kostelce, který se hodlal v zápase poprat a nedat jí nic zadarmo. Kostelci se tuto sezónu narozdíl od minulé tolik nedaří, a tak chtěl vítěznou sérii prvního týmu překazit a ponechat si všechny body doma. To se mu však i přes bojovný výkon proti hostům, kteří přijeli bez několika hráčů základní sestavy, nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Netopilíka byl ze strany hostů první poločas vše

Hostům se už v 1. minutě zápasu, kdy se hráči domácích ještě nestačili ani rozkoukat, že už se hraje podařilo vstřelit vedoucí branku, kdy se po lajně uvolnil Kaplan, ze strany na hranici velkého vápna zasekl míč a krásným centrem našel hlavu M. Netopílíka. To však bylo první poločas ze strany hostů vše. Naopak domácí tento rychlý gól nakopl a pomohl jim se vzpamatovat a začít koncentrovat na zápas. Mírovka ještě navíc musela přistoupit k nucenému střídání, kdy se jí v 17. minutě zranil stoper Rásl. Začal tak jejich tlak, kdy po celý poločas byli aktivnější s optickou územní převahou. Mírovka tak hrozila pouze z brejků. Kostelec spálil mnohoho šancí, ale na vyrovnání první půli nedosáhl, tak se do kabin odcházelo s těsným jednogólovým vedením hostů.

Domácí se z vyrovnání neradovali dlouho

Druhý poločas se konečně kostelečtí dočkali tolik žádaného vyrovnání, když se v 56. minutě trefil J. Bartejs. Hosté se však nenechali zaskočit a dostali se znovu do vedení, tentokrát po akci Laciny, který dostal balón do běhu a z hranice velkého vápna dával balón pod sebe, kde našel J. Kaplana, který prostřelil vše co mu stálo v cestě. K asistenci si tak mohl připsat také branku. Po tomto góle se Mírovka začanala věnovat trpělivému bránění a vyrážet znovu pouze do protiútoků. Kostelec začal hosty znovu přehrávat, ale další gól se mu i po několika slibných akcích vstřelit neodařilo. Buď jeho útočníci nemířili dobře, nebo na konce jejich střel stál dobře chytající brankář Mírovky J. Bradáč. Mírovka si tak připsala šesté vítězství v řadě a jako jediný tým v soutěži ještě neokusila hořkost porážky.



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Láznička Josef, trenér SK Kostelec: Myslím, že dneska jsme odehráli solidní zápas, kdy jsme hráli s tvrdým mančaftem. Řekl bych, že za podzim to byl od nás nejlepší výkon, ale bohužel rozhodujou góly, kterých dala Mírovka víc.

TJ Sokol Mírovka
Michal Marek, trenér TJ Sokol Mírovka: Jeli jsme na dobřé známé hřiště a věděl jsem, že umístění Kostelce neodpovídá jejich kvalitám. Bohužel mi chybělo několik hráčů základní sestavy a domácí nás přehrávali, ale dneska při nás stálo štěstí. Bylo to z naší strany vybojované utkání, kdy nás soupeř převyšoval, proto si velmi cením vítězství. Zároveň jsem hrdý, a také pyšný na svůj mančaft, s jakým přístupem a zaujetím přístupují k jednotlivým zápasům.



Sestavy


SK Kostelec
R. Špejtek [-] - M. Smejkal [-] , V. Čurda [-] , J. Procházka [-] , F. Wasserbauer [-] (64. M. Fejt [-] ) - L. Nikodým [-] , A. Procházka [-] , M. Kočí [-] , M. Sekan [-] - F. Gavallér [-] , J. Bartejs [-] -

TJ Sokol Mírovka
J. Bradáč [-] - J. Kaplan [-] , L. Freudenreich [-] , P. Lacina [-] , J. Hejl [-] , M. Netopilík [-] , M. Zacha [-] , J. Šimon [-] , J. Rásl [-] (17. L. Semelka [-] ) , L. Velfl [-] (88. P. Dvořák [-] ) , R. Němec [-]

ŽK: 73. J. Procházka , 89. M. Kočí - 41. L. Freudenreich , 45. J. Kaplan , 62. R. Němec .
Hráči zápasu: A. Procházka - M. Netopilík , J. Kaplan .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PODOBA Tomáš - RYŠÁNEK Zbyšek, NENADÁL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.