2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav si doma poradila s Čáslavicemi


Branky


25. O. Venhoda , 52. L. Petz
0

První příčka v tabulce, šest vstřelených a žádný inkasovaný gól. Taková je zatím bilance fotbalistů TJ Vladislavi, kteří ve druhém zápase přivítali z krajského přeboru sestoupivší Čáslavice-Sádek. Výhru 2:0 zařídili svými trefami Ondřej Venhoda a Petz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabené Čáslavice přijeli do Vladislavi s jednoznačným cílem, snažit se co nejdéle neinkasovat a z nějaké ojedinělé šance zaútočit a pokusit se skórovat. Domácí naopak po celý zápas kontrolovali hru a dobývali pokutové území soupeře. Čáslavický autobus překonali poprvé v 25. minutě, když se už v letošní sezoně podruhé trefil O. Venhoda. Druhou branku pak přidal v 52. minutě Petz a domácí tak v pohodě dokráčeli ke třem bodům za vítězství 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Lubomír Venhoda, trenér Vladislavi: Soupeř bránil v deseti lidech a čekal co se bude dít. Jsme spokojeni s výsledkem, s předvedenou hrou už tolik ne.




Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - V. Paločko [-] , T. Prokop [-] , O. Venhoda [-] , V. Pavlík [-] - J. Orálek [-] , P. Ciprys [-] (59. M. Nevoral [-] ) , L. Venhoda [-] , O. Krátký [-] , P. Vyletěl [-] (79. A. Martenek [-] ) - L. Petz [-] (73. F. Macek [-] )

FK Čáslavice-Sádek
J. Martenek [-] - J. Vecheta [-] , P. Mai [-] , J. Hanzal [-] , M. Obůrka [-] , M. Busta [-] , V. Čurda [-] , M. Zikmund [-] , B. Novák [-] , P. Klika [-] , J. Mach [-]

ŽK: 13. O. Venhoda .
Místo: Vladislav. Počet diváků: 150. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - TESAŘ Jiří, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.