1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav pokračuje v krasojízdě, vyloupila Třešť


Branky


0

Plný počet bodů měla Vladislav po dvou kolech, Třešť naopak dokázala pouze v prvním kole remizovat s Novou Vsí, ve druhém kole podlehla v Budišově. Podle toho také do utkání nastoupila a na druhý domácí pokus chtěla konečně vybojovat první vítězství v sezoně. Hosté ale v druhém poločase výsledek otočili a bez ztráty kytičky nadále vedou tabulku soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí převahu vyjádřil brankou pouze Mareš

Od prvních minut se v brance Vladislavi musel hodně otáčet brankář Otruba, když se v dobrých pozicích ke skórování objevili třešťští fotbalisté. Ale Otruba si dokázal poradit i se střelou Kacafírka, tak i Mareše v dalším průběhu. Ani hosté si s několika nadějnými situacemi nedokázali dobře poradit, a tak se na gól čekalo až téměř do poločasového hvizdu. Když už se oba týmy pomalu chystaly k odchodu do kabin, uvolnil se po pěkné kombinaci uprostřed hřiště Mareš a v samostatném úniku nezaváhal a překonal tentokrát bezmocného Otrubu. Po prvním poločase se tak mohli domácí radovat z vedení 1:0.

Mareš neproměnil penaltu, hosté zápas otočili

Jedinečnou příležitost zdvojnásobit náskok Třešťi i svůj střelecký účet v tomto utkání měl Mareš chvíli po začátku druhého poločasu, když po faulu Vyletěla na Krejčího nařídil rozhodčí Škorpík v 55. minutě pokutový kop. Mareš ale ve své třetí šanci v zápase neuspěl a vynikající Otruba v brance mu penaltu chytil. O tom, že fotbalové pravidlo "nedáš-dostaneš" stále platí, se diváci přesvědčili v 59. minutě, když Vladislav rychle rozehranou standardní situací zaskočila domácí obranu a Krátký vyrovnal na 1:1. Gól hosty viditelně nakopl a v 75. minutě rozhodl o jejich výhře pravidelný střelec, stoper Venhoda, který tak dostál svému předzápasovému rozhovoru a prodloužil svoji brankovou sérii, přičemž jeho třetí gól v třetím zápase opět znamenal vítězství Vladislavi.



Sestavy


TJ Slavoj Třešť
D. Pešta [-] - O. Procházka [-] , J. Novotný [-] , J. Kříž [-] , M. Tausch [-] - L. Kacafírek [-] (73. M. Lacina [-] ) , M. Mareš [-] , M. Krejčí [-] (85. T. Veselý [-] ) , J. Gutwald [-] - J. Chalupský [-] (66. P. Císař [-] ) , Š. Rod [-]

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - D. Ciprys [-] , L. Venhoda [-] , T. Prokop [-] , O. Venhoda [-] - M. Nevoral [-] , P. Ciprys [-] (81. P. Otruba [-] ) , O. Krátký [-] (77. A. Martenek [-] ) , P. Vyletěl [-] (64. F. Macek [-] ) , J. Orálek [-] - L. Petz [-]

ŽK: 55. J. Chalupský , 68. M. Krejčí - 25. O. Venhoda , 55. P. Vyletěl , 68. J. Orálek .
Místo: Třešť. Počet diváků: 88. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - KUCHYŇA Viktor, ŠETEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.