0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Telč a Vladislav se rozešly bezbrankovou remízou


Branky


0

Čtyři zápasy v řadě nedokázala Vladislav vyhrát a po slibném začátku padá tabulkou. Telč na tom ale nebyla před zápasem o moc lépe, a tak se čekalo vyrovnané utkání s minimem  vstřelených branek, protože oby celky mají se skórováním v posledních zápasech potíže. A tak to také na hřišti vypadalo. Více příležitostí si vypracovali domácí, ale branku vstřelit nedokázali. Hosté na tom byli obdobně a tak si oba celky podělily po jednom bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více šancí měli domácí, gól ale nedal ani jeden tým

Lepší první poločas vstup do zápasu měla Telč, která si vypracovala několik nadějných situací. Jenže Jančo hlavičkoval po přesném centru nad branku, Havlík zase mířil vedle pravé tyče a osamoceného Hejdu vychytal brankář Otruba v bráně Vladislavi. Hosté navíc byli nuceni střídat už v 18. minutě svého útočníka Svobodu, což velmi narušilo jejich ofenzivní plány. Domácí i po zbytek zápasu hrozili zejména ze standardních situací, ale žádná za zády hostujícího brankáře neskončila. A když se neujaly ani dva střelecké pokusy Vladislavi, skončilo utkání bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


SK Telč
Josef Jančo: Dnes bychom gól nedali asi ani kdybychom hráli až do rána. V prvním poločase jsme měli asi čtyři tutovky. Na to kolik měl soupeř před zápasem bodů mne trochu zklamali, ale měli nejspíš problémy se sestavou. Hlavním zklamáním ale bylo naše zakončení, měl to být jasně vyhraný zápas, ale kromě zápasu ve Žďáře se v koncovce trápíme. V minulé sezoně nás zdobila vysoká produktivita, tak věřím, že letos už to také brzy přijde. Kluky musím jinak pochválit, dalo se na to dívat, pěkné akce, jenom ta koncovka...

TJ Vladislav
Lubomír Venhoda st, trenér Vladislav: Moc fotbalové krásy utkání nepobralo, domácí měli více šancí, ale my jsme dobře bránili. Kvůli zranění jsme byli nuceni experimentovat se sestavou, takže nakonec pro nás bod z venku dobrý. Pochválil bych brankáře Otrubu, který nás párkrát podržel.



Sestavy


SK Telč
J. Maštera [-] - D. Kudláček [-] , L. Nosek [-] , D. Všohájek [-] , Z. Procházka [-] - J. Páral [-] , T. Havlík [-] , J. Nerad [-] , D. Smejkal [-] - J. Jančo [-] , R. Hejda [-]

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - V. Paločko [-] , T. Prokop [-] , O. Venhoda [-] - J. Orálek [-] (55. D. Ciprys [-] ) , P. Ciprys [-] , O. Krátký [-] , L. Venhoda [-] , V. Pavlík [-] - L. Petz [-] (86. F. Macek [-] ) , D. Svoboda [-] (16. P. Otruba [-] )

ŽK: 36. R. Hejda , 60. J. Jančo - 66. O. Krátký , 76. O. Venhoda , 86. L. Petz .
Místo: Telč. Počet diváků: 74. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - TOMÁŠEK Oldřich, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.