1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice otočily ve druhé půli


Branky


13

Těškovice sice po poločase vedly, ale Stěbořice Jamnickým skóre otočily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice se ujaly vedení

V zápase o druhé místo se střetla mužstva z Těškovic a Stěbořic. Už ve 2. minutě střelu Strojila vykryl hostující brankář Losert. Do vedení šla po osmi minutách domácí družina, když dlouhým autem za obranu uvolnil Strojil Matěje Krayzla, který lišácky přehodil brankáře Loserta – 1:0. V 16. minutě si narazil Strojil s Matějem Krayzele, ale jeho střela byla sražena mimo tři tyče. Hosté pak zahrozili Josefusem, který ale neprostřelil brankáře Kříže. Po půlhodině hry nepřesně vystřelil Matěj Krayzel a po němi i kapitán Šenk. Ve 37. minutě zahrávali hosté rohový kop, ale hlavička Josefuse mířící pod břevno se stala kořistí Kříže, který ji vyrazil na roh. Ve zbytku první půle se už nic nestalo. 

Stěbořice dvěma góly vývoj otočily

Hned v úvodu druhé půle nasadil k sólu domácí Vavrečka, ale jeho střelu brankář Losert vyrazil. Ve 49. minutě dokázaly Stěbořice vyrovnat, když se míč dostal k Jamnickému, jehož tečovaná střela šla do protipohybu brankáře Kříže – 1:1. Ve druhé půli byli aktivnější hosté ze Stěbořic. V 59. minutě skončila hlavička hostů po rohovém kopu nad domácí bránou. V 72. minutě vysunul Juchelka za hostující obranu Matěje Krayzela, který ale slabě zakončil O minutu později střelu Vojtěcha Kramného zachránil domácí brankář na brankové čáře. V 76. minutě  pak střela Martina Dietricha otřásla jen břevnem. Deset minut před koncem střílel domácí Kupka mimo tři tyče. Rozhodnutí padlo sem minut před závěrečným hvizdem rozhodčího, když se zmocnil balonu na hranici velkého vápna opět Jamnický a jeho střela s přispěním teče domácího hráče, skončila mimo dosah brankáře Kříže – 1:2. V závěru ještě nepropálil Josefus domácího brankáře. Hosty to však mrzet nemuselo, protože si tři body už zkušeně pohlídali.

 

Těškovice jedou příští kolo do Komárova. Stěbořice budou hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Vyrovnané a bojovné utkání z obou stran a hlavně oboustranný boj se silným větrem. Našemu mužstvu patřil první poločas, kdy se ujalo rychle vedení, kontrolovalo hru, ale bohužel nenavýšilo skóre. Hosté pak byli aktivnější ve druhé půli. Škoda, že remízové utkání rozhodly dvě nešťastné teče do naší sítě.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Foukal strašný vítr, což stěžovalo kombinaci. Jsem proto rád, že jsme zápas zvládli. Podle mě jsme vyhráli zaslouženě, protože jsme byli lepším týmem. Vyzdvihl bych výkon rozhodčího.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
D. Kříž [-] - P. Kupka [-] , M. Krayzel [-] , P. Jedlička [-] (65. M. Hoza [-] ) , V. Krayzel [-] (65. D. Juchelka [-] ) , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , O. Strojil [-] , L. Brož [-] , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - T. Dietrich [-] , M. Josefus [-] , D. Burda [-] , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] (43. M. Dietrich [-] ) , F. Kramný [-] (46. V. Kramný [-] ) , R. Kokošek [-] , M. Jamnický [-] (90. M. Paleta [-] ) , M. Fiedler [-] , J. Šindelář [-] (86. P. Čavera [-] )

ŽK: 65. M. Dietrich , 79. J. Losert .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - HENNIG Antonín, ŠENK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 06:49

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 21:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 08:54
Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: výhra domácích

Nemůžu jinak než věřit v sílu našeho týmu, ale očekávám těžký a vyrovnaný zápas, ve kterém nepadne moc gólů.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 11:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 17:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 13:16

Tip: remíza