L. Staňo 85. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada rozhodla branku z penalty


Branky


85. L. Staňo (p.)
15

Závada o své výhře rozhodla gólem z penalty pět minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V nedělním zápase přivítala Závada mužstvo z Dolních Životic ve svém tradičním čase. V úvodní desetiminutovce hrála o něco lépe Závada, ale pak už otěže zápasu psotupně přebírala hostující letka. Ta se dostala do několika zajímavých zakončení. Nejdříve se objevil v nadějné pozici Hanák, ale mířidla seřídil hodně špatně. V další skoro stoprocentní příležitosti se zjěvil Kunc, ale vedlo se mu úplně stejně jako Hanákovi. V závěru poločasu vystřelil nebezpečně Procházka, ale taky z toho nic nebylo. Domácí za první poločas zahrozili asi dvěma střelami ze střední vzdálenosti. 

Závada rozhodla jednou brankou

I ve druhé části začali hosté lépe než domácí družina. Mimo tři tyče mířil opět Hanák a po něm i jeho spoluhráč Tengler. Hru Závady pak oživil střídající Staňo, který se dostal do několika zajímavých zakončení. Nejdříve zamířil doprostřed branky a pak jeho hlavička po rohovém kopu mířila vedle. Stejně se vedlo po rohovém kopu i Hrubému Klíčový moment zápasu pak přišel čtvrthodinu před koncem, když byl vyloučen hostující Leifert. Hosté se stáhli, protože chtěli ubránit remízu. Závada ale pak přesilovku využila pět minut před koncem, když byl ve vápně faulován Petráš a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Staňo – 1:0. V závěru si už domácí tři body uhlídali.

 

Závada jede příští kolo do Vávrovic. Dolní Životice budou hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Ondřej Gargoš (hráč): Prvních deset minut od nás super, ale pak už byli hosté lepší, a měli i nekolik šancí. druhý poločas začal stejně. Pak naší hru oživil Staňo a po jejich vyloučení se hosté stáhli a chtěli remízu. My nakonec rozhodli z penalty. Tři cenné a štatné body jsme vybojovali.

FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Byl to jednoznačný zápas v náš prospěch, který ovlivnilo vyloučení našeho hráče. My jsme pak chtěli remízu udržet, což se nám díky penaltě bohužel nepodařilo.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - F. Hrubý [-] , R. Vitásek [-] (35. M. Kozel [-] ) , J. Vitásek [-] (48. L. Staňo [-] ) , M. Krupa [-] , D. Gryz [-] , P. Petraš [-] (90. J. Ječmínek [-] ) , L. Drahorád [-] , O. Koudelný [-] (79. D. Kubiš [-] ) , M. Sněhota [-] , R. Švidrnoch [-] (68. J. Suchánek [-] )

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - J. Leifert [-] , F. Elbl [-] (35. M. Elbl [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , J. Vlček [-] (74. M. Essler [-] ) , L. Kunc [-] , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] , M. Pumr [-] , M. Tengler [-]

ŽK: 46. J. Vitásek , 74. P. Petraš , 90. L. Drahorád - 61. J. Leifert , 90. M. Hanák . ČK: 75. J. Leifert .
Hráči zápasu: P. Krajíček - P. Dušek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRETSCH Adam - HRUBÝ Heinz, JANIK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Pavel Vavrečka
Tip experta: výhra hostů

Hosté získají všechny body. (2)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích