Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polenská rezerva porazila v dramatickém utkání Habry a připsala si tak na úvod šťastné tři body


Branky


0

V úvodním kole I. A třídy skupiny A přijel na horkou polenskou půdu celek Habrů. A ti fanoušci, které neodradily ani tropické hodnoty na teploměru, rozhodně nelitovali. Haberští fotbalisté se za nepříznivého stavu 4:1 nevzdali a v závěrečném tlaku dokázali snížit dokonce na rozdíl jediné branky. Kýženého vyrovnání se však nedočkali, a proto si rezerva Polné připsala na úvod sezony šťastné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes výborný vstup haberských do utkání vyzněl první poločas lépe pro domácí

Hned ve 2. minutě hosté ukázali, že nepřijeli hrát druhé housle. Rychlík Bělák unikal z boku sám na Rychteckého, jeho střelu však domácí gólman bravurně vykopl na roh.

Aktivní Bělák mohl skórovat i o malou chvíli později, když si pěkně naskočil na centr Desenského, avšak hlavou nezamířil přesně.

Po deseti minutách hry se projevili i domácí. Narážečka Tlačbaby poslala do šance T. Holuba, který ovšem trefil zblízka hostujícího Krátkého.

V 15. minutě se vytáhl brankář Rychtecký, když nebezpečnou hlavičku Patrika Vlčka reflexivně vytáhl mimo domácí svatyni.

21. minuta už zvedla ruce nad hlavu hostů. Do brejku opět unikl agilní Bělák a nedal podélnou střelou po zemi Rychteckému šanci.

Polenští se v první půlhodině očividně trápili a hosté je viditelně přehrávali. Ve 31. minutě Bělák krásnou střelou z 25 metrů mířil těsně vedle spojnice.

V posledních šesti minutách první půle však zaveleli k obratu bratři Holubové.

Ve 39. minutě doběhl kolmici Holase Holub a milimetrovou přihrávkou vyzval ke skórování z malého vápna do prázdné branky benjamínka Diviše, který vyrovnal na 1:1.

O tři minuty později se zopakovala stejná akce, akorát aktéři se vyměnili. Tentokrát Tomášovi Holubovi přihrál Tlačbaba a do branky dorážel štírek Jakub Holub a poslal domácí do vedení.

 

V poslední minutě prvního dějství dokázali domácí náskok ještě zvýšit, když se po centru Jakuba Holuba trefil krásnou ranou z vápna Zbyněk Tlačbaba. 

Poslední pětiminutovka nestačila Habrům na vyrovnání

I začátek druhé půle byl převážně v režii domácího týmu. V 54. minutě kopal z výhodné vzdálenosti přímý kop Tlačbaba, nicméně netrefil do černého.

V 57. minutě přišla krásná kombinace bratří Holubů.

Jakub Holub přešel přes dva hráče podél lajny a jeho centr letěl přímo na bratra Tomáše. Ten se nemýlil a zvýšil na tříbrankové vedení 4:1.

Když po hodině hry ve velké příležitosti zklamal Vampola, upadlo tempo utkání do plážového tempa a náboj se vrátil až v 80. minutě. To Kratochvíl v pokutovém území stáhnul Běláka a nařízenou penaltu dokázal proměnit Vavřička.

Chyběly pouhé čtyři minuty do konce, když střídající Bernat překvapil Rychteckého nákopem, který nečekaně doplachtil až do sítě domácího brankáře.  

 

I když poslední pětiminutovku zcela ovládli hosté z Habrů, k vyrovnání jejich snažení nestačilo a polenská rezerva si tak připsala na úvod sezony šťastné tři body.  



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná B
Jan Rychlý, trenér Polné B: Problémem byla před utkáním rozhozená obrana, protože někteří hráči byli odcestovaní na dovolené. Nicméně určitě panuje spokojenost s vítězstvím. Na úvod dobré!




Sestavy


Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - D. Kratochvíl [-] , M. Šorf [-] , M. Šimek [-] , J. Dvořák [-] - T. Holub [-] , Z. Tlačbaba [-] , M. Holas [-] , J. Holub [-] - V. Jelínek [-] (80. P. Tomas [-] ) , T. Diviš [-]

TJ Sokol Habry
V. Krátký [-] - L. Vavřička [-] , M. Janouch [-] , L. Klouček [-] (61. J. Toma [-] ) , B. Řezníček [-] (78. M. Bernat [-] ) - V. Bělák [-] , P. Vlček [-] (66. K. Příbramský [-] ) , M. Korel [-] , M. Vlček [-] - L. Desenský [-] , J. Melechovský [-]

ŽK: 74. M. Vlček , 87. L. Vavřička , 90. J. Melechovský .
Hráči zápasu: J. Holub , T. Holub .
Místo: Polná. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.