0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci branku neviděli


Branky


16

V tomto zápase branka nepadla a soupeři si body rozdělili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka nepadla

V derby zápase přivítaly Litultovice na svém stadiónu mužstvo z nedalekých Jakartovic. Pro jakartovického brankáře Janecha to byl poslední zápas v bráně. Domácí družina byla po celý zápas lepším týmem, ale Janech byl pro ně nepřekonatelnou překážkou. Jen v prvním poločase zlikvidoval tři šance domácích. V prvním poločas spálil největší šanci domácí Šrom, když se k němu po závaru v šestnáctce odrazil míč, ale z pětky napálil jen gólmana Janecha. Jinak se hrálo za mírné převahy Litultovic. Jakartovice se za celý první poločas prakticky na nic nezmohly. Přesto se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

I ve druhém poločase mířili střelci slepými náboji

Ani ve druhém poločase se obraz hry na hřišti moc nezměnil, domácí nadále měli převahu. Nejdříve neproměnil jasnou příležitost Džemla, který po přistrknutí Šroma byl ve vápně zcela osamocen, ale i jeho střela našla jen rukavice brankáře Janecha. Pote se po krásném asi pět minut před koncem sólu vřítil do vápna Adamčík, který by faulován a sudí nařídil penaltu, tu však po diskuzi s pomeznim vytáhl na roh šestnáctky. U domácích tento okamžik vzbudil hodně emocí. V úplném závěru ještě Jakartovice dosáhly branky, která však nebyla pro postavení mimo hru uznána. Zápas tak dospěl k bezbrankovému konci.

 

Litultovice jedou příští kolo na hřiště do Píště. Jakartovice se letos poprvé představí doma a přivítají Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (hráč): Hra to byla bojovná a šancí moc nebylo. Nicméně si myslím, že by hře slušela naše výhra 1:0. Trošku nás nicméně (ne) překvapilo odvolání penalty od pomezního... No nic, jedeme dál.

FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Z naší strany není co psát. Litultovice byly lepší a my jsme žádnou šanci v podstatě neměli. Chtěl bych poděkovat našemu brankáři Janechovi, za to, co pro nás udělal, protože to pro něj byl poslední zápas v bráně.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - J. Tengler [-] , P. Fiala [-] , O. Adamčík [-] , D. Lebeda [-] , J. Šrom [-] , O. Doležel [-] , J. Tesařík [-] , A. Vaculík [-] , A. Džemla [-] (88. L. Včelka [-] ) , Š. Šťavík [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - A. Pekárek [-] , M. Gračanin [-] , K. Palkovič [-] (24. R. Mička [-] ) , M. Pluschke [-] (81. M. Sváček [-] ) , P. Kuzník [-] , K. Török [-] (90. F. Havlíček [-] ) , P. Heinzke [-] , D. Pekárek [-] , J. Hlaváč [-] , M. Poštulka [-]

ŽK: 58. J. Šrom - 90. K. Török .
Hráči zápasu: M. Janech , D. Pekárek , M. Pluschke .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: THIEMEL Karel - PUFFLER Jan, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Martínek
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy šly hodně nahoru. Tipuji ale, že o gól vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích