Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

BUWOL METAL znovu nezaváhal a jednoznačně zvítězil v Habrech


0

Luka nad Jihlavou, která ještě v minulém ročníku trápila mužstva krajského přeboru, má za sebou povedený vstup do nové sezony I. A třídy sk. A. Favorit soutěže nezaváhal ani ve druhém kole a suverénně rozstřílel celek Habrů na jejich domácí půdě 0:5. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli utkání v prvním poločase

Hnev v úvodních minutách se do velké příležitosti dostal domácí Klouček, ovšem míč za záda Roudenského nedostal. A proto přišel v 8. minutě náležitý trest. Po pěkné akci Navrátila se v dobré příležitosti Hrdlička ještě neprosadil, avšak dorážející Hintnaus se už nemýlil a míč bez problému uklidil do prázdné brány. Zlomový bod utkání přišel ve 23. minutě, kdy kapitán hostů Rozmahel ideálně vybídl Vařejku, který utekl po levé straně a nechytatelnou ranou pod břevno zvýšil na 0:2. O necelých deset minut později přišlo nedorozumění domácí obrany s brankářem, čehož využil pozorný Hrdlička, obešel domácího gólmana a pohodlně zvýšil na tříbrankové vedení. Tentýž hráč předvedl v 37. minutě vynikající individuální akci, kterou vytříbil krásnou střelou k tyči a zařídil tak čtyřbrankové vedení BUWOL METALU.  

Druhý poločas hosté kontrolovali výsledek a soustředili se na preciznost defenzivy

Do druhého dějství nastoupili hosté z Luk s defenzivní taktikou a soustředili se spíše na precizní bránění. Nehrnuli se do útoku, kontrolovali průběh utkání a drželi míč na svých kopačkách. Nesoustředěnost domácích fotbalistů se však projevila ještě jednou v 90. minutě, kdy levý bek hostů Boháček předvedl parádní sólo přes celé hřiště a zaokrouhlil vítězství BUWOL METALU na vysokých 0:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Habry
Lukáš Vavřička, obránce Habrů: Opět nás srazily individuální chyby a neproměňování šancí. Musíme si to rozebrat a v příštím zápase bezpodmínečně bodovat.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava, trenér Luk nad Jihlavou: Velká spokojenost. To, co jsme předvedli v prvním poločase mělo vysoký kredit a diváci se měli určitě na co dívat. Ve druhém poločase chtěli hráči spíše pomoct brankáři Davidu Roudenskému k první nule v našem dresu. Než abychom se hnali dopředu, tak se soustředili spíše na opravdu a odehráli to naprosto perfektně. Chtěl bych pochválit celý tým za předvedený výkon.



Sestavy


TJ Sokol Habry
V. Krátký [-] - L. Vavřička [-] , M. Janouch [-] , L. Klouček [-] (72. P. Vlček [-] ) , K. Michal [-] - M. Korel [-] , V. Bělák [-] , J. Bártík [-] (68. J. Toma [-] ) , L. Desenský [-] - K. Příbramský [-] (46. M. Vlček [-] ) , J. Melechovský [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
D. Roudenský [-] - P. Trombelli [-] (52. O. Lapeš [-] ) , M. Boháček [-] , M. Bratršovský [-] , P. Číhal [-] - P. Hintnaus [-] , F. Rozmahel [-] , P. Navrátil [-] , L. Vařejka [-] - J. Hrdlička [-] (78. I. Kucarov [-] ) , P. Mašek [-] (72. Š. Číhal [-] )

ŽK: 90. L. Desenský - 70. P. Mašek .
Hráči zápasu: L. Klouček , M. Korel - J. Hrdlička .
Místo: Habry. Počet diváků: 88.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.