D. Thomas 13. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice dobyly Komárov


Branky


13. D. Thomas (p.) - 32. M. Josefus , 41. T. Dietrich (p.) , 87. V. Graca
14

Komárov sice šel do vedení, ale Stěbořice ještě do pauzy skóre otočily. Výhru pak pojistily v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice otočily

Komárov ve svém druhém domácím zápase po sobě přivítal na svém hřišti silné mužstvo ze Stěbořic. V bojovném zápase patřila úvodní desetiminutovka Stěbořicím. Do vedení se male dostal Komárov Komárov, když ve 13. minutě byla za ruku hostujícího hráče odpískaná penalta, kterou s přehledem proměnil Thomas – 1:0. Stěbořice mohly vzápětí vyrovnat, ale Šindelářův pokutový kop bravurním zákrokem vyrazil brankář Pelc. Další hostující šanci vyrazil Pelc a dorážka Kokoška skončila pouze na tyči. Hosté se vyrovnání dočkali po půl hodině hry, když si na roh Kokoška naběhl Josefus a hlavou zatloukl balón do brány – 1:1. Skóre se Stěbořicím podařilo otočit čtyři minuty před přestávkou, když byl ve vápně faulován Martin Dietrich a tento faul potrestal z jedenáctky jeho bratr Tomáš – 1:2.

Stěbořice výhru pojistily

Ve druhém poločase se na hřišti převážně odehrávala bitva mezi šestnáctkami obou mužstev. Moc šancí se neurodilo na obou stranách. Hned v úvodu poločasu nebezpečně vystřelil hostující Graca, a jeho střelu s vypětím všech sil vytáhl Pelc na břevno své branky. Na druhé straně zamířila střela Nováka mezi tyče, ale Losert byl připraven. Stěbořice dvacet minut před koncem zahrozily s kopačky Jakuba Fiedlera, ale míč mířící do branky vykopl do bezpečí Hanke. Pojistku dal Stěbořicím až tři minuty před koncem Graca, který zatočil svůj rohový kop přímo za záda brankáře – 1:3. Pak se už zápas jen dohrál.

 

Komárov jede příští kolo do Březové. Stěbořice budou hostit Závadu.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Dnes vyhrály Stěbořice asi zaslouženě. Byly o ten gól a chlup lepší. Utkání bylo spíše bojovné s málo šancemi na obou stranách. Dnes se pískaly tři penalty, což rozhodlo celý zápas. Obrana Stěbořic nás nepouštěla do šancí a naše brutální chyby Stěbořice potrestaly, a proto vyhrály. Budeme muset zlepšit ofenzívu do dalších zápasů.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Těžký zápas, deset minut jsme byli jasně lepší, pak ale soupeř proměnil penaltu a my jsme naopak penaltu nedali. Teprve po půl hodině jsme vyrovnali a ke konci poločasu jsme se z penalty dostali do vedení. Ve druhém poločase se moc fotbal nehrál, byl to spíše boj. My jsme definitivně rozhodli až tři minuty před koncem. Potěšilo mě, že kluci z lavičky dokázali po prostřídání adekvátně nahradit kluky ze základní sestavy.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Solný [-] (88. T. Kyjovský [-] ) , D. Thomas [-] , V. Chovanec [-] , J. Novák [-] , M. Šubert [-] , M. Vácha [-] (69. J. Štindl [-] ) , L. Kerlin [-] , O. Hanke [-] (86. O. Šimeček [-] ) , J. Srubek [-] , P. Rychtar [-] (69. D. Kubala [-] )

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - T. Dietrich [-] (55. D. Burda [-] ) , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] , M. Dietrich [-] , R. Kokošek [-] , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] (56. M. Paleta [-] ) , P. Čavera [-] (28. M. Josefus [-] ) , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-]

ŽK: 63. D. Solný , 77. O. Hanke , 85. D. Kubala - 25. M. Dietrich .
Hráči zápasu: P. Pelc - R. Kokošek .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: VRBA Martin - BUKOVSKÝ Josef, NEDĚLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Tady budu přát domácím, jelikož za ně chytá velká persona Petr Krtek Pelc, tak ať je vychytá a skončí to 3:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zde nejtěžší zápas kola. Oba týmy se v 1.kole ukázali v super formě. Musím dát remízu.

Tip: výhra domácích