2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina doma remizovala s Březovou


Branky


14

Březová po první půli vedla o jednu branku. Štítina ve druhé půli skóre srovnala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o jednu branku

Štítina přivítala na svém domácím hřišti ekipu z Březové. V prvním poločase byla právě Březová lepším týmem. Hned zkraje zápasu Šustek poslal do šance Patrika Křenka, ale ten neuspěl v zakončení. Březová se ujala vedení po sedmi minutách, když si na rohový kop z pravé strany naběhl Buda a míč nezadržitelně zavěsil do kasy brankáře Vitáska – 0:1. Další velkou šanci hostů pak zahodil po nahrávce Cihláře agilně hrající Patrik Křenek. Domácím se pak podařilo srovnat v 38. minutě, když krásně vysunul Stoklasa Laučka, který střelou levou nohou na bližší tyč pokořil brankáře Hromadu – 1:1. Březová ale přišla s odpovědí hned vzápětí, když Šustek vyslal do průniku Cihláře, který nedal brankář domácích pražádnou šanci – 1:2.

Štítina v závěru srovnala

Březová pak mohla ve druhém poločase několikrát navýšit, ale neúspěšně. Střídající Pecka se dostal do zakončení, ve kterém mu chyběl patřičný klid. Pak se dostali do dobré příležitosti Cihlář se Šustkem, ale oba si dávali tak dlouho přednost, až šance vyzněla úplně do ztracena.  Takže pět minut před koncem přišel trest, když Trušina nahrál na pravý okraj šestnáctky Laučkovi, který nezištně oslovil Harasima, jenž zasouval do prázdné březovské kasy – 2:2. Štítině jako by narostla křídla, když se dostala do dalších dvou šancí, ale ty v tříbodový zisk nepřetavila.

 

Štítina jede příští kolo do Kylešovic. Březová bude hostit Komárov.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Klubový web: Rušný zápas s mnoha střeleckými pokusy na obou stranách skončil patovou situací. Na neproměněné šance troufám si říci, jsme vyhráli 5:2. Ale s remízou budou spokojeni asi všichni.... Za týden už budeme chtít vyhrát!!!

TJ Vítěz Březová
Michal Krzisch (trenér): Bohužel jsme odjeli jen s dvěma hráči na střídání, a v průběhu prvního poločasu se nám navíc dva klíčový zranili. Přesto jsme mohli po první půli vést o tři branky. Ve druhé půli se dostala Štítina ke střele až v závěru, kdy vyrovnala, a pak ale mohla přidat další dvě branky. Remíza je pro nás ztráta, měli jsme vyhrát.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
D. Vitásek [-] - V. Trušina [-] , V. Tomáško [-] , P. Stoklasa [-] , J. Gattnar [-] , O. Kurka [-] , L. Bartusek [-] (89. J. Kubánek [-] ) , T. Halška [-] , M. Zapletal [-] (53. J. Mlček [-] ) , M. Lauček [-] , M. Harasim [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - R. Lichovník [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , J. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , R. Cihlář [-] , D. Kopytko [-] (27. O. Schustek [-] ) , T. Křenek [-] (43. T. Pecka [-] ) , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-]

ŽK: 45. T. Halška , 57. V. Tomáško , 62. J. Gattnar , 76. M. Lauček - 42. P. Křenek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - ŠKROB Michal, GRAF Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Vyrovnané týmy, ale tři body si odvezou hosté za výhru 1:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Stitina po výprask doma zabere.