5:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice přehrály doma Kylešovice


Branky


4. D. Dostál (vl.) , 14. T. Rek , 25. M. Krayzel , 67. D. Krayzel , 90. J. Šenk - 43. P. Wzientek , 79. M. Vavrečka
14

Těškovice vedlly po prvním poločase o dvě branky. Ve druhém poločase vedení o jednu branku navýšily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice šly do dvoubrankového vedení

Těškovice na své umělce přivítalo mužstvo z Kylešovic. Do vedení se dostala domácí družina hned po čtyřech minutách, když si dlouhý aut Jedličky srazil do vlastní brány Dostál – 1:0. V 8. minutě se dostal před hostujícího brankáře Matěj Krayzel, který gólmana obešel, ale jeho pokus byl sražen na roh. Po rozherání pak hlavičkova Vavrečka těsně vedle hostující branky. Po dalších dvou rozích vystihl chybnou rozehrávku hostů Rek a bez problémů zakončil na 2:0. Poté se osmelili hosté, jejich standardka byla sražena na roh, z něhož Skýba poslal míč do břevna. Stejně se vedlo na druhé straně po vysunutí Šenka a centru Vavrečky pokus Reka. O chvíli později vybídl Rek k zakončení Šenka, ale jeho pokus opět zatřásl jen břevnem. Ve 25. minutě střelu Viléma Krayzela vykopl hostující obránce z branky. O minutu později se dostal do rychlého brejku rychlík Matěj Krayzel, který obehrál hostujícího brankáře a v pohodě poslal míč do úplně prázdné branky – 3:0. Hosté pak snížili dvě minuty před koncem poločasu, když chybné rozehrávky domácích využil Wzientek – 3:1. V závěru poločasu Šenk opět orazítkoval jen tyčku hostující branky. V úplném závěru zlikvidoval včasným vyběhnutím brejk hostů domácí brankář Lazecký.

Těškovice výhru zvýšily

Ve druhém poločase se hra uklidnila. Za hosty se dostal do dobré pozice Wzientek, a po něm Felkel. V 61. minutě vyrazil tygřím skokem brankář Richter střelu Šenka na roh. Stejně se vedlo domácím i při střele Matěje Krayzela. Těškovice přidaly čtvrtou branku v 67. minutě, když prudký centr z následného rohu prošel celou šestnáctkou na volného Daniela Krayzela, který zkušeně zavěsil – 4:1. Deset minut před koncem domácí špatně pokryli Vavrečku, který snížil na 4:2. Poslední slovo měly ale Těškovice, když přímý kop zatočil kapitán Šenk k levé tyči hostující branky – 5:2.

 

Těškovice jedou příští týden do Vávrovic. Kylešovice budou hostit Štítinu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Našemu mužstvu vyšel úvod zápasu a díky dobré kombinaci a střeleckému zakončení zaslouženě vedlo 3:1. Ve druhé půli jsme prostřídali a přizpůsobili hře soupeře. Místy to nebyl fotbal ale kopaná. Naštěstí jsme ještě přidali 2. branky a tři body zůstaly doma.

FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Utekl nám bohužel začátek záapsu, kdy jsme si nepohlídali standarky domácích. Domácím gratulujeme k výhře a snad už to příště bude lepší.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - P. Kupka [-] (46. D. Černý [-] ) , M. Krayzel [-] , V. Krayzel [-] (57. D. Krayzel [-] ) , V. Vavrečka [-] , D. Illík [-] , T. Rek [-] (77. D. Sedlák [-] ) , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-] (46. O. Strojil [-] )

FK Kylešovice
T. Richter [-] - P. Wzientek [-] , M. Vavrečka [-] , O. Skýba [-] , D. Dostál [-] (80. M. Beránek [-] ) , A. Kirchner [-] , J. Kavan [-] , T. Felkel [-] , E. Adamczyk [-] , P. Adamczyk [-] , T. Dihel [-]

ŽK: 21. A. Kirchner , 43. T. Dihel , 82. E. Adamczyk , 88. M. Vavrečka , 90. P. Adamczyk .
Hráči zápasu: T. Rek , J. Šenk - P. Wzientek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - PUFFLER Jan, JUCHELKA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Tady není vůbec o čem mluvit, jasná jednička. Kylešovice se budou pár zápasu sehravat. 5:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zde očekávám vyrovnaný zápas, zkusím remízu.

Tip: výhra domácích