5:1
(3:0)
67. D. Illík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2021 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce vysoko vyhrála Březová


Branky


12. R. Cihlář , 28. R. Cihlář , 36. T. Křenek , 54. T. Křenek , 59. T. Křenek - 67. D. Illík (p.)
12

Březová vyhrála o čtyři branky v dohrávaném zápase s Těškovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o tři branky

Ve středečním dohrávaném zápasu změřily síly spolu družstva Březové a Těškovice. Obě družstva se pohybují na špici tabulky, tak duel sliboval dramatickou podívanou. Zápas všask bylv režii domácí družiny, která skvěle presovala, s čímž si hosté moc nevěděli rady. Do vedení se dostala Březová už ve 12. minutě, když si dlouhý balon kapitána Šustka z přímého kopu skvěle zpracoval Cihlář, který udělal kličku i brankáři a zavěsil - 1:0. Druhou branku přidal po půlhodině hry po rohu Šustka opět Cihlář, když se k němu různě poodrážel balon a Cihlář pak mělna zadní tyči úplně sám lehkou práci - 2:0. O chvíli později mohla Březová vedení navýšit, ale Martin Šuhajík pokutový kop neproměnil. Třetí branku pak docílil v 36. minutě Tomáš Křenek, který využil přihrávku pod sebe od Budy - 3:0. Další domácí šance zahodili Cihlář, Tomáš Křenek a Cihlář. 

Březová výhru navýšila

Ve druhé půli se obraz hry moc nezměnil. Po deseti mnutách druhé půle se individuálně prodral do pokutového území Buda, který skvěle periferně viděl pod sebe Tomáše Křenka, jenž nabídnutou šanci využil - 4:0. Po hodině hry pak odkopl ze své poloviny hřiště míč daleko domácí Kříž, hostující brankář s obráncem se nedohodli, čehož využil všudypřítomný Tomáš Křenek a završil pohodlně hattrick - 5:0. Těškovice se už jen zmohly na kosmetickou úpravu výsledku,když pokutový kop proměnil v 67. minutě Illík - 5:1. Zápas už se pak dohrál beze změny skóre. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Michal Krzisch (trenér): Měl jsme z toho zápasu obavy, protože to byl pro nás druhý zápas v krátké době. Oba týmy nastoupili v plné síle. První poločas byl z naší strany nadstandardně dobrý, vedli jsme 3:0. Ve druhé půli jsme z mnoha šancí dali jen dva góly. Výborný byl dneska náš presink, který znamenal půlku našehi úspěchu. Dále podali skvělý výkon naši stopeři.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Domácí nás předčili v rychlosti, důraz, kombinaci a střeleckém zakončení. Po zásluze tak vyhráli.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , R. Cihlář [-] (76. P. Jahn [-] ) , D. Kopytko [-] , T. Křenek [-] (61. J. Buranyč [-] ) , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-] (73. T. Pecka [-] )

TJ Sokol Těškovice
D. Kříž [-] - V. Vavrečka [-] , M. Krayzel [-] , D. Illík [-] , D. Krayzel [-] (78. D. Sedlák [-] ) , T. Rek [-] , J. Šenk [-] , V. Krayzel [-] (83. . Sochorek [-] ) , P. Jedlička [-] (58. M. Hoza [-] ) , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-] (64. D. Juchelka [-] )

Hráči zápasu: P. Křenek , Š. Buda , O. Lodňánek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BUKOVSKÝ Josef, PHILIPP Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Březová doma moc neprohrava, dávám jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Na úvod sezóny tipovat je velmi složité, ale Březová je doma silná a o gól vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích