1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 14:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobronín na domácí půdě podlehl Bedřichovu


Branky


83. L. Laňka - 23. J. Janák , 45. D. Lacina
0

Na horkou půdu Dobronína zavítalo k víkendovému utkání I. A třídy sk. A mužstvo Bedřichova. Dobronín, který vstoupil do nové sezony se vší grácií a v prvních dvou kolech si připsal dva cenné skalpy favoritů ze Speřic a Kamenice, chtěl navázat na předešlé vynikající výkony a zvítězit i před domácími fanoušky. Bedřichov však zaúřadoval především v prvním dějství, kdy se dokázal dostat do dvoubrankového vedení. Ve druhé půli sice domácí dokázali snížit, avšak aktivně hrající hosté si svůj náskok dokázali pohlídat a odvézt ze hřiště nevyzpytatelného Dobronína cenné tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zcela ovládli hosté, zářil především nebezpečný David Lacina

Hosté vstoupili do utkání velmi aktivně a svou útočnou hrou dělali soupeři od začátku vrásky na čele. Tlak bedřichovských se neustále stupňoval a vygradoval ve 23. minutě, kdy si udělal David Lacina ze čtyř obránců tréninkové kužely, prošel do vápna a naservíroval míč Janákovi, pro kterého už nebyl problém zasunout míč do prázdné branky. Útočné snahy hostů neprchaly a Bedřichov i nadále velmi pečlivě zaměstnával domácí defenzivu. Když už se schylovalo k odchodu do kabin, zopakovali si Lacina s Janákem svoji spolupráci. První zmiňovaný vybídl milimetrovým pasem k úniku Janáka, který udělal kličku brankáři a byl nedovoleně podražen. Nařízené penalty se ujal Lacina, bez problémů proměnil a poslal domácí hráče do kabin s dvoubrankovou ztrátou.

I přes kontaktní branku nedokázali domácí v závěru vstřelit vyrovnávací branku

I ve druhé poločase byli aktivnější hosté z Bedřichova. Ani po přestávce neupustili od útočné hry, kterou dostávali domácí defenzivu pod tlak. Ve velké příležitosti se objevil Severa, ovšem tentokrát měl domácí brankář Kotrba dobře postavené tyče. Zanedlouho potom nastřelil Kotrbovo břevno Janák a ani další obrovská příležitost hostů neskončila v domácí síti. A tak se k poslednímu vzdoru odhodlal tým Dobronína. Laňka si na hranici velkého vápna posunul míč do středu hřiště a perfektně namířenou střelou snížil na 1:2, čímž dal do závěrečných minut domácím alespoň naději na vyrovnání. Celek Bedřichova však dokázal udržet nervy na uzdě a zkušenou hrou dovedl utkání do vítězného konce a odvezl si cenné tři body ze hřiště silného Dobronína.  



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Dobronín
Jan Chramosta, trenér Dobronína: Promarnili jsme začátek utkání, kdy byl Bedřichov lepším týmem a prvních pětadvacet minut nás vlastně k ničemu nepustil a dokázal dát branku. Potom už jsme se z toho těžce dostávali. Ke konci poločasu jsme přebrali iniciativu my a snažili jsme se vyrovnat, nicméně nás položila vymyšlená penalta. Ve druhé půli byla hra rozháraná a my jsme dokázali dát čtvrt hodiny před koncem kontaktní gól. Bedřichov si však zbytek utkání pohlídal.

TJ Sokol Bedřichov
Ludvík Haubert, trenér Bedřichova: Chtěl bych pochválit celý tým za to, že celý zápas plnili to, co jsme si v kabině řekli. Řekli jsme si, že na ně musíme vletět a hrát my, že se nesmíme nechat zatlačit, protože Dobronín má vynikající útok a je známý tím, že dávají hodně gólů. My jsme na ně skutečně vletěli a dostali jsme je pod tlak, což utkání rozhodlo. Strůjcem vítězství byl David Lacina, který byl nejlepší na hřišti.



Sestavy


TJ Jiskra Dobronín
P. Kotrba [-] - J. Petruš [-] (29. M. Macek [-] ) , P. Novotný [-] , J. Pospíchal [-] , T. Sedláček [-] (80. J. Červinka [-] ) , M. Štefko [-] - M. Cink [-] , J. Smejkal [-] , L. Sedláček [-] - M. Mikšíček [-] (83. D. Meloun [-] ) , L. Laňka [-]

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Mašek [-] , D. Mareš [-] (53. P. Novotný [-] ) , D. Novák [-] , J. Janák [-] - D. Lacina [-] , D. Volák [-] , J. Paulík [-] (46. V. Cvach [-] ) , P. Heřmánek [-] - J. Mareš [-] , P. Severa [-]

ŽK: 34. P. Novotný , 37. T. Sedláček , 69. L. Sedláček , 69. M. Štefko - 47. P. Šána , 54. D. Lacina , 65. J. Mareš .
Místo: Dobronín. Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.