Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná doma deklasovala Pohled, který je stále bez bodu


Branky


0

Jasným favoritem tohoto utkání byli domácí, kteří chtěli odčinit prohru z minulého kola a doma naplno bodovat. Hráči Pohledu dokázali půl hodiny držet bezbrankový stav, ovšem potom se s góly roztrhl pytel a Polná si s chutí zastřílela a zvítězila 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si z první půle zajistili pohodlný dvoubrankový náskok

Zápas byl od začátku pod taktovkou domácích hráčů a byla jen otázka času, kdy padne první gól. Ten přišel po půl hodině hry, kdy přetažený balón vracel do vápna Jakub Holub a našel přesně hlavu vytáhlého útočníka Jana Dvořáka, který byl v koncovce neomylný. Za 4 minuty mohla Polná slavit znovu, když rychlý kontr Jakuba Holuba zakončil po krásné přihrávce Tomáš Holub a zajistil tak pro domácí pohodlný náskok do druhého poločasu. Brankáře Vavrouška moc hráči hostů neprověřili, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

Polná si v druhé půli s chutí zastřílela

Domácí vstoupili do druhé půlě opět aktivně a většinu času měli míč na svých kopačkách. Po jedné z kombinací letěl ve 47. minutě do vápna centr, Tomáš Holub vletěl neohroženě do souboje s brankářem Růžičkou, který jen odrazil míč před sebe a pohotový Jelínek dorazil míč do téměř odkryté brány - 3:0. V 50. minutě vyslal na steč stoper domácích Štěpána Diviaka, který běžel sám na bránu a střelou podél brankáře zvýšil na 4:0. Domácí v tlaku nepolevovali a neustále ohožovali branku Jana Růžičky. V 59. minutě se k pěkné individuální akci odhodlal Jelínek, navedl si míč na prostředek a střelou na zadní tyč zaznamenal svůj druhý zásah v utkání. Góly Tomase a Tomáše Holuba z posledních minut utkání už jen dokumentují nezmar hostujících hráčů a tři body tak zůstaly na hřišti v pohodě hrající rezervy Polné.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná B
Jan Rychlý - trenér TJ Slavoj TKZ Polná: Do 30. minuty to bylo nerozhodně, pořád jsme se nemohli prosadit v koncovce, ale pak se to zlomilo a zápas jsme rozhodli prakticky v první půlce. V druhé půli to vypadalo, že měl soupeř problémy se sestavou a nebyl v nejlepší formě, takže vítězství nějak nepřeceňuji. Každopádně kluci zápas odmakali a tři body máme, takže jsem spokojený.




Sestavy


Slavoj Polná B
D. Vavroušek [-] - D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , J. Rychlý [-] - M. Holas [-] , J. Dvořák [-] , T. Holub [-] (66. P. Tomas [-] ) , J. Holub [-] (54. M. Šimek [-] ) - T. Diviš [-] (46. Š. Diviak [-] ) , J. Urbánek [-] , V. Jelínek [-]

TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - J. Polák [-] , M. Sobotka [-] , M. Siebenbürger [-] (44. P. Pokorný [-] ) , J. Eis [-] - V. Gruber [-] , P. Slanař [-] , T. Šnobl [-] , D. Klement [-] - J. Moučka [-] , M. Sobotka [-] (73. J. Žeguc [-] )

ŽK: 69. P. Pokorný .
Hráči zápasu: J. Dvořák , V. Jelínek , T. Holub .
Místo: Polná. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.