Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Leštině si diváci užili gólové hody


Branky


0

Souboj dvou týmů, které v úvodních kolech nezískaly jediný bod nabídl nečekanou strhující podívanou. Lépe do utkání vstoupila Leština a díky dvěma trefám Poula vedla po deseti minutách 2:0. Habry se ale nevzdaly a po osmigólové přestřelce si můžou připsat do tabulky první bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl pěkné akce i hrubky

Oba týmy vstupovaly do utkání s jasným cílem poprvé naplno bodovat. Úvod vyšel domácím na výbornou, když se po podobných kombinačích akcích dvakrát během dvou minut prosadil Poul a bylo to 2:0. Hosté dokázali brzo snížit, když si jeden z domácích stoperů špatně zpracoval balón a nabídl tak Michalovi možnost ke skórování - 2:1. Hráči Leštiny se z toho brzo oklepali a po rohovém kopu zakončeném Bránikem svému soupeři opět pláchli na rozdíl dvou branek. Domácí stopeři měli v neděli ale černý den. Po dvou obrovských chybách umožnili Habrům ještě do poločasu vyrovnat. Nejprve malou domů vystihl Bártík a po chvíli se z podobného "vajglu" domácího stopera mohl radovat Marek Korel. Po bláznivém prvním poločase se tak odcházelo do kabin za stavu 3:3. 

Vedení hostů a Poulův hattrick

Druhý poločas už nebyl ve srovnání s prvním tak divoký. Hosté šli sice po pěti minutách díky trefě Melechovského do vedení, ale vydrželo jim to jenom do 70. minuty. Nový hráč na hřišti Mišovič přinesl svému týmu oživení a po jednom z dravých průniku byl stažen ve vápně. K penaltovému puntíku se postavil Petr Poul a završil tak svůj hattrick v utkání. Zbytek zápasu se dohrával mezi vápny, a tak si oba týmy body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Leština
David Hospodka - trenér TJ Sokol Leština: Z výsledku jsem zklamaný. Rychle jsme vedli 2:0 a měli jsme si to už pohlídat, ovšem naši stopeři v neděli neměli dobrý den a prakticky hostům zařídili všechny góly. Chtěli jsme doma vyhrát a toto je pro nás ztráta.




Sestavy


TJ Sokol Leština
J. Novotný [-] - T. Aubrecht [-] (83. J. Staněk [-] ) , J. Proněk [-] , M. Čáslavský [-] , L. Prchal [-] - M. Bráník [-] , J. Pajer [-] (67. J. Mišovic [-] ) , M. Proněk [-] , J. Karel [-] - P. Poul [-] , M. Forejt [-]

TJ Sokol Habry
M. Novotný [-] - M. Janouch [-] , J. Bártík [-] (72. K. Příbramský [-] ) , L. Vavřička [-] , J. Vavřička [-] (37. B. Řezníček [-] ) , K. Michal [-] - M. Korel [-] , P. Vlček [-] (58. L. Klouček [-] ) , M. Vlček [-] , V. Bělák [-] - J. Melechovský [-]

ŽK: 34. J. Proněk - 33. L. Vavřička .
Hráči zápasu: J. Mišovic , P. Poul - M. Korel .
Místo: Leština. Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.