3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 14:00

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov B doma jasně zvítězil, Habry se i nadále topí v krizi


Branky


0

Po nelichotivém vstupu do nové sezony, kdy pelhřimovští za úvodní tři kola získali pouhopouhé tři body, chtěli domácí fotbalisté v nedělním utkání 4. kola napravit před domácím publikem svoji reputaci a zvítězit. Na své půdě přivítali celek Habrů. Ani ten si však po třech odehraných utkáních nemůže výskat. Haberští, které v úvodu sezony trápí především děravá defenziva, totiž do nedělního utkání obdrželi děsivých třináct branek, což ve výsledku znamená druhou nejhorší obranu v soutěži. Po vyrovnané první půli, kdy hosté inkasovali až v samotném závěru, převzali ve druhém dějství otěže utkání do rukou pelhřimovští, přidali další dvě branky a bez problému si dokráčeli pro tři body. V utkání se blýsknul především dvougólový forvard Kropáček, jenž naskočil až do druhé půle, během které stačil vstřelit dvě branky a definitivně tak položit Habry na lopatky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uzdravený Zelenka poslal domácí do vedení minutu před odchodem do kabin

Za horkého letního odpoledne se hrála od úvodního hvizdu vyrovnaná partie, ve které se misky vah mohly převážit na kteroukoliv stranu. První vážnější moment zaznamenali diváci ve chvíli, kdy se na hranici velkého vápna objevil zcela osamocený Zelenka, avšak zbrklým zakončením šanci nevyužil. Hosté hrozili především ze standardních situací. Po dobře zahraném rohovém kopu se ve skrumáži nejlépe zorientoval Vlček, ovšem v zakončení selhal. Tentýž hráč dostal o malou chvíli později možnost na reparát. V takřka totožné situaci však ani tentokrát nedokázal míč propasovat do sítě domácích. V další velké příležitosti se objevil znovu domácí útočník Zelenka, který ještě na začátku srpna laboroval se zápalem plic a utkání s Habry tak bylo v letošní sezoně jeho premérovým. Zelenka dostal ve vápně hostů opět nečekaně mnoho prostoru, ale ani tentokrát nezachoval chladnou hlavu a cíl minul. Rčení však praví, že trpělivost růže přináší, a tak se i stalo. Hrála se předposlední minuta utkání, když se znovu na hranici pokutového území objevil Zelenka a přesně cílenou střelou poslal domácí fotbalisty do vedení. 

Ve druhém dějství dominovali domácí, ve výborném světle se předvedl útočník Kropáček

Ve druhé půli už přebrali iniciativu domácí, na kterých byla vidět lepší kondiční připravenost, která se za velkého horka počítá dvojnásob. Přibývalo šancí na straně domácích. V 72. minutě zahrávali hosté rohový kop, odvráceného míče se zmocnil vystřídavší čerstvá síla Kropáček a excelentním sólem přes celé hřiště zvýšil již na 2:0. Tlak pelhřimovských se stupňoval a vyvrcholil třetí brankou v samotném závěru. V 88. minutě přišla křídelní akce, kdy se u postraní čáry uvolnil Bouz, přesným centrem do vápna našel Kropáčka a ten svou druhou brankou v utkání upravil skóre na konečných 3:0. Haberská mizérie tak i nadále pokračuje a jediný bod znamená pro havlíčkobrodský celek nelichotivou třináctou příčku. 



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov B
Aleš Pokoj, trenér Pelhřimova B: První půle byla poměrně vyrovnaná s šancemi na obou stranách, ovšem bez nějakého efektivního zakončení. Ve druhém poločase jsme přebrali otěže utkání do svých rukou. Byla na nás vidět lepší kondiční připravenost. Ve druhé půli už to nebyla tak vyrovnaná partie a šance jsme měli spíše my. Byli jsme o kousek lepší, dokázali jsme vstřelit tři branky. Soupeř měl sice také šance, ale nevyužil je.

TJ Sokol Habry
Lukáš Vavřička, obránce Habrů: Pohořeli jsme opět na neproměňování šancí. Dostali jsme minutu před koncem prvního poločasu branku na 1:0 a ve druhém poločase jsme po našich chybách, když jsme se snažili vyrovnat, dostali další dvě branky a bylo po utkání.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov B
M. Zabloudil [-] - F. Brada [-] , V. Hák [-] , M. Skořepa [-] (61. R. Hejda [-] ) , J. Kordík [-] - D. Bartoška [-] , O. Šafařík [-] , J. Kubík [-] (66. P. Venkrbec [-] ) , F. Bouz [-] - J. Hložek [-] , J. Zelenka [-] (46. J. Kropáček [-] )

TJ Sokol Habry
M. Novotný [-] - L. Vavřička [-] , M. Janouch [-] , B. Řezníček [-] , J. Vavřička [-] - J. Bártík [-] (46. L. Klouček [-] ) , V. Bělák [-] , M. Vlček [-] , M. Korel [-] - L. Desenský [-] (74. K. Příbramský [-] ) , J. Melechovský [-] (46. V. Grendár [-] )

ŽK: 70. F. Bouz , 78. J. Kropáček - 59. J. Vavřička , 86. L. Vavřička .
Hráči zápasu: J. Hložek , J. Kropáček - V. Bělák , M. Korel .
Místo: Pelhřimov. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.