Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Pacova s Leštinou rozhodl hattrickem pacovský stoper Kuran


Branky


0

Pacov si vstup do nové sezony jistě představoval úplně jinak. Předsezonní prognózy jej pasovaly do pozice favorita soutěže, i proto každého překvapilo selhání hned v úvodním kole, kdy si pacovští přivezli výprask 5:1 z Ledče nad Sázavou. Po prvotním selhání se však pacovský Slavoj začíná zvedat a sbírá síly ke smazání manka na čelo tabulky. I Leština, která přijela na pacovské hřiště odehrát 4. kolo, má do ideální formy daleko. Po dvou prohrách a jedné remíze z minulého kola vláli leštinští fotbalisté na chvostu tabulky. Ani 4. kolo jim však nepřineslo jednoduchého soupeře. To se potvrdilo hned v prvním poločase, kdy se domácí po třech standardních situacích dostali do vedení 3:0 a bylo prakticky rozhodnuto. V utkání nejvíce zazářil nezadržitelný stoper Kuran, který dokázal zkompletovat hattrick, když se třikrát prosadil po standardní situaci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři standardní situace, tři góly a o poločase bylo rozhodnuto

Za parného odpoledne se na pacovském trávníku hrál neurovnaný fotbal, jehož provázelo velké množství nepřesností na obou stranách. Mírnou převahu ale přeci jenom měli pacovští, kteří byli důraznější v soubojích a důsledně dohrávali veškeré situace, oproti hostům, kteří k utkání přistoupili poněkud laxně. Z mírné apatie však diváky vytrhli domácí už po čtvrthodině hry. V 16. minutě si ve vápně našel míč stoper Kuran, otevřel skóre a nastartoval se k neuvěřitelné krasojízdě prvním poločasem. O šest minut později totiž Pacov znovu zahrával stadardní situaci, ve vápně vlétl neohroženě do souboje kapitán Kostroun a zvýšil na 2:0. Šokovaní hosté se nezmohli na odpověď a prakticky se nedostali do jediné šance. Navíc v samotném závěru přišel další úder na solar plexus Leštiny. Ubíhala poslední minuta prvního poločasu, když Pacov znovu udeřil po standardní situaci. A byl to znovu Tomáš Kuran, jenž uplatnil svůj důraz, propasíroval balon za brankářova záda a uzavřel tak první půli rozdílem 3:0 ve prospěch domácích.

Nezadržitelný stoper Kuran dokázal ve druhé půli zkompletovat hattrick

Do druhé půle tak nastupovali domácí fotbalisté s luxusním tříbrankovým náskokem a mohli s klidem kontrolovat utkání. Nicméně i ve druhé části se ani jednomu z celků hra nedařila, především kvůli malému nasazení a velkému množství nepřesností. Nepovedený výkon Leštiny korunovala v 53. minutě neshoda mezi obráncem a brankářem, které maximálně využil rychlík Kabíček a hostujícího gólmana přeloboval. Zmar a rána z milosti přišla pro leštinské fotbalisty necelých deset minut před koncem utkání. K výborně zahrané standardní situaci se probil muž utkání Kuran a vyšperkoval tak svůj excelentní výkon zkompletovaným hattrickem. Jen slabou náplastí pro hosty bylo snížení Tomáše Aubrechta na 5:1 z 86. minuty. Leština tak po nepovedeném výkonu odjela domů z prázdnou, navíc s pětigólovým přídělem na cestu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov
Josef Lehotský, trenér Pacova: I když jsme zvítězili 5:1, tak jsme nepodali zase až tak dobrý výkon. Dali jsme tři góly po standardních situacích a měli na soupeřem převahu. Ten se v utkání nedostal prakticky do žádné příležitosti. Ovšem v naší hře bylo mnoho nepřesností, pohyb nebyl takový, jaký jsem očekával. Někdy však je hra dobrá a prohraje se, někdy zase hrajete hůře, ale zvítězíte. Nicméně si vítězství cením, i když jsem nebyl moc spokojený.

TJ Sokol Leština
David Hospodka, trenér Leštiny: S Pacovem jsme do utkání nevstoupili vůbec dobře. Je to pro nás smolné utkání, jeli jsme tam získat body, ale přistoupili jsme k utkání celý tým velice laxně. Neběhali jsme, Pacov nás zaslouženě porazil a ve všech směrech byl lepší. Potrestal nás standardními situacemi.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - O. Bártů [-] , T. Kuran [-] , J. Pavelec [-] , M. Kerouš [-] (49. P. Miskai [-] ) - F. Tomovič [-] , P. Stejskal [-] , M. Kostroun [-] , T. Kabíček [-] (59. M. Faltýnek [-] ) - Z. Rybčák [-] , L. Váňa [-] (75. D. Podolský [-] )

TJ Sokol Leština
J. Novotný [-] - T. Aubrecht [-] , J. Proněk [-] , M. Čáslavský [-] , L. Prchal [-] - L. Aubrecht [-] (72. P. Mrkvička [-] ) , J. Pajer [-] (67. P. Čejka [-] ) , J. Mišovic [-] , J. Karel [-] - M. Bráník [-] (81. A. Kožnar [-] ) , P. Poul [-]

Hráči zápasu: P. Stejskal , T. Kuran - J. Mišovic .
Místo: Pacov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.