1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 14:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov vedení z 1. poločasu neudržel


Branky


0

Na fotbalovém stadionu v Pelřimově proti sobě nastoupily týmy FK Pelhřimov B a TJ Slavoj Pacov. Do zápasu lépe vstoupili domácí, kteří po poločase odcházeli do kabin s jednogólovým vedením. Ve druhém poločase ale přebral iniciatviu tým hostů, kterému se nakonec podařilo srovnat. Zápas tedy skončil 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase skórovali pouze domácí

Relativně početná skupina diváků se sešla na zápas mezi domácím Pelhřimovem B a Pacovem. K první větší šanci se dostali domácí a hned z ní padl gól. V 16. minutě se po chybě hostů dostal do úniku po levém křídle dostal Zelenka, který nahrával na malé vápno, kde se k míči dostal Hložek, který se nemýlil - 1:0. Zbytek poločasu byl velmi vyrovnaný a šancí bylo na každe straně po málu. Když už se nějkaý tým dostal do zakončení byli brankáři obou celků připravení. Do šaten tak šel s jednogólovým náskokem Pelhřimov.

Ve druhém zase jenom hosté

Do druhé půle nastoupili domácí se snahou bránit svůj jednobrankový náskok. Do karet jim ale nehrál ani silný vítr, který foukal proti nim, ani rozhodčí, který nejdříve v 54. udělil domácímu Duchanovi první žlutou kartu a 10 minut poté mu udělil druhou žlutou kartu, která znamenala pro domácího hráče předčasné putování do sprch. Po červené kartě převzali otěže zápasu hosté. Svoji přesilu využili v 74. minutě, kdy si po centru ze strany naskočil na hlavičku Pavelec a vymetl šibenici pelhřimovské svatyně. Po zbytek zápasu byl Pacov, i díky přesile hráčů v poli, lepší a útočil na zisk tří bodů. Z těch však nemuseli mít nakonec ani jeden, když v 90. minutě šel Pelhřimov do přečíslení 4 na 2. Toto přečíslení ale domácí nevyřešili vůbec dobře, a tak po konečném hvizdu vítílo na tabuli skóre 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov B
Aleš Pokoj - Trenér Pelhřimova: Bylo to vyrovnané utkání. V prvním poločase se nám podařilo vstřelit gól. Druhý poločas jsme hráli proti silnému větru, což pro nás nebylo úplně ideální. Navíc po červené kartě Pacov převzal otěže zápasu a vyrovnal. Remíza byla podle mého názoru zasloužená

TJ Slavoj Pacov
Josef Lehotský - Trenér Pacova: První poločas byl vyrovnaný. Bohužel jsme po naší chybě na pravé straně dostali gól a do poločasu jsme nedokázali srovnat. Druhý poločas jsme už měli v režii my. Nedokázali jsme však proměňovat šance. Máme velký problém se zakončováním. I dnes náš jediný gól dával stoper. Jsem ale rád, že se nám povedlo aspoň srovnat.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov B
M. Zabloudil [-] - J. Duchan [-] , V. Hák [-] , M. Skořepa [-] , J. Kordík [-] - J. Hložek [-] , F. Bouz [-] (87. F. Brada [-] ) , J. Kubík [-] , O. Šafařík [-] , J. Zelenka [-] (68. J. Kropáček [-] ) - J. Chadim [-]

TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - O. Bártů [-] , J. Pavelec [-] , T. Kuran [-] , M. Kerouš [-] - L. Rybčák [-] , P. Stejskal [-] , M. Kostroun [-] , Z. Rybčák [-] - L. Váňa [-] , M. Faltýnek [-] (85. P. Gavrecký [-] )

ŽK: 53. J. Zelenka , 54. J. Duchan , 88. M. Zabloudil , 90. J. Chadim - 58. J. Pavelec , 65. M. Kerouš , 73. T. Kuran . ČK: 64. J. Duchan .
Hráči zápasu: J. Hložek - L. Váňa .
Místo: tráva. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Škorpík Martin - Krulík Josef, Sýkora Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.