Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habry stále čekají na vítězství


Branky


0

V sobotu odpoledne zavítal tým TJ Dálnice Speřice na půdu Habrů. Domácí dosud ještě ani jednou nevyhráli a se dvěma body za dvě remízy se krčili na poslední příčce tabulky. Speřice si do tohoto zápasu připsala pouze o jednu výhru více, než domácí a souboj těchto dvou týmů tak sliboval zajímavou podívanou. Žádné drama se ale nekonalo. Speřice si s domácími poradili ve velkém stylu a po právu si domů odvezli 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tvrdá realita zastínila očekávání domácich

Habry do zápasu vstupovali s tím, že už potřebují vyhrát a připsat si tak 1. vítězství v sezóně. Speřice ale také přijely do Habrů s jediným úkolem - odvézt si 3 body. Tyto skutečnosti nám slibovaly vyrovnaný zápas. Opak byl ale pravdou. Už v 9. minutě domácí chybovali ve středu hřiště, Speřice se díky tomu dostaly do brejku po levé straně, odkud také přišel střílený centr před bránu. Zde si nejlépe počínal hostující Ganobjak, který ve skluzu dopravil míč do sítě. Od té doby byli hosté mnohem aktivnějším týmem, který si vytvářel množství příležitostí. Jedna z nich vyústila až v pokutový kop. Ve vápně zahrál rukou domácí Janouch a s nařízenou penaltou si bez problému poradil Pohan - 0:2. I po tomto góle Speřice dále tlačily soupeře, který se do konce poločasu zmohl jen na pár, ne moc nebezpečných, střel. Do kabin se tak šlo za stavu 0:2.

2. penalta - 2. gól pro Pohana

Druhý poločas začal stejně, jako ten první. Hosté drželi otěže zápasu plně ve svých rukou a domácí Habry k žádné výraznější šance nepustili. Naopak sami si v 52. svým tlakem vybojovali druhý pokutový kop, který byl nařízen po faulu haberského Lukáše Vavřičky. K němu se opět postavil Pohan a i druhou svoji penaltu s přehledem proměnil. Ani to ale ještě nebylo všechno. V 69. minutě si po rohovém kopu naběhl s míčem na střed hřiště speřický Morava a propálil vše, co před ním stálo. Jelikož do konce zápasu hosté už žádnou ze svých příležitostí neproměnili a domácí se do žádně výraznější ani nedostali, stanovil Morava svým gólem i konečný stav zápasu - 0:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Habry
Jiří Černý - trenér Habrů: Z mého pohledu náš špatný výkon. Absolutně se nám nedaří. Padla na nás psychická deka. Ale hlavně nedáváme góly. V posledních čtyřech zápasech jsme dali jediný gól, což nám prohrává zápasy a pak děláme zbytečné chyby, ze kterých dostáváme góly.

TJ Dálnice Speřice
Pavel Žatečka - trenér Speřic: Konečeně jsme po dlouhé době získali 3 body. Jeli jsme do Habrů trochu s obavami, ale utkání mělo jednoznačný průběh a my jsme zaslouženě vyhráli. Mrzí mě ale zranění dorostence Vlčka. Druhá věc, co mě mrzí, je proměňování šancí. těch jsme měli na 3 zápasy a skóre mohlo být ještě mnohem vyšší.



Sestavy


TJ Sokol Habry
M. Novotný [-] - L. Vavřička [-] , M. Janouch [-] , K. Stránský [-] , K. Michal [-] - J. Bártík [-] , V. Bělák [-] , M. Vlček [-] , M. Korel [-] (52. K. Příbramský [-] ) - J. Vavřička [-] (46. B. Řezníček [-] ) , J. Melechovský [-]

TJ Dálnice Speřice
V. Duben [-] - M. Pohan st. [-] , P. Huňáček [-] , T. Vrzalík [-] , D. Vlček [-] (55. J. Holenda ml. [-] ) - M. Eremiáš [-] (72. J. Šimůnek [-] ) , L. Ganobjak [-] , P. Honzárek [-] , D. Jančík [-] - D. Morava [-] , M. Pohan ml. [-] (73. J. Svoboda [-] )

ŽK: 58. K. Michal - 21. L. Ganobjak , 38. T. Vrzalík .
Hráči zápasu: M. Pohan ml. , P. Huňáček .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 99.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.