0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze souboje týmu ze dna tabulky si 3 body odnesl Pelhřimov


Branky


0

V neděli odpoledne přivítalo pelhřimovské béčko na svém hřišti tým TJ Sokol Pohled. Mladý pelhřimovský tým se po sedmi kolech nachází ve spodní části tabulky a do zápasu šel s vědomím, že je potřeba bodovat. Kór, když k nim přijel tým, kterému se do tohoto zápasu nepodařilo zvítězit a to tým Pohledu. zápas nám sliboval napínavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný první poločas

Přestože si byli pelhřimovští mladíčci vědomi důležitosti zápasu nevstoupili do něj vůbec dobře. Pohled byl hned od začátku aktivnějším týmem. To se projevilo ve 14. minutě, kdy si na levé straně pelhřimovský Skořepa nepohlídal centrujícího hráče a tu samou chybu udělal ve vápně Šafařík. Pro hostujícího Šnobla už nebylo složité dostat míč za Dvořákova záda a určil tak skóre po čtvrt hodince hry - 0:1. Po tomto gólu toho moc k vidění nebylo. Za zmínku stojí snad jen samostatný únik Hložka, který si ale se svou šancí neporadil. I hosté se dostali do střeleckých příležitostí. Žádná z nich ale neskončila v síti, a tak se do kabin šlo za stavu 0:1.

Ani druhý poločas za moc nestál

Do druhého poločasu nastoupili hosté se zabezpečnou obranou. Hnala je vidina prvního vítězství v sezóně. Domáci Pelhřimov jim to hodně ulehčoval, jelikož se mu skoro nic nedařilo. Šancí ve druhém poločase bylo také po málu. Každý z týmů si vytvořil pouze pár příležitostí, ale všechny střely končily buď vedle brány nebo v rukavicích brankářů. Nejslibnější šanci druhého poločasu měl domácí Pakosta, který se z čista jasna ocitl ve vápně, ale ani tuto šanci nedokázal proměnit a i díky tomu si pohledští připsali první vítězství v sezóně a důležité tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov B
Aleš Pokoj - trenér Pelhřimova: Tento zápas jsme chtěli vyhrát, protože nemáme moc bodů. Utkání se nám absolutně nepovedlo. Moji hráči předvedli až hloupý výkon a hosté tak zaslouženě zvítězili.

TJ Sokol Pohled
Petr Veselka - trenér Pohledu: My jsme se konečně v 8. kole dočkali první výhry. Podali jsme dobrý výkon s nasazením. Bylo to ale spíše vydřené utkání. Myslím si, že nám pomohl i takový malý teambuilding, kdy jsem v pátek po tréninku na bowling. Tam jsme se pobavili a vyříkali si vše potřebné a já doufám, že odteď už to bude jen lepší.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov B
M. Dvořák [-] - J. Pakosta [-] , R. Hejda [-] , M. Skořepa [-] , J. Kordík [-] - F. Bouz [-] (57. M. Duba [-] ) , J. Kubík [-] , O. Šafařík [-] , D. Bartoška [-] (74. T. Mazanec [-] ) - J. Hložek [-] , J. Kropáček [-] (66. J. Zelenka [-] )

TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - D. Klement [-] , P. Slanař [-] , T. Šnobl [-] (78. M. Sobotka [-] ) , J. Eis [-] - V. Gruber [-] , J. Žeguc [-] , M. Sobotka [-] , L. Venc [-] - L. Freundenreich [-] , P. Janďourek [-]

ŽK: 36. J. Kubík , 88. M. Duba - 90. L. Freundenreich .
Hráči zápasu: J. Růžička , M. Sobotka .
Místo: tráva. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.