Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka si odvezla z Havlíčkovy Borové 3 body


0

Sobotní odpoledne patřilo v Havlíčkově borové fotbalu. Domácí tým hostil tým SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou. Hosté přijeli do Havlíčkovy Borové s těmy nejvyššími ambicemi, jelikož, pouze s jendou prohrou, bojují o čelo tabulky. Domácí se nachází v poklidném středu tabulky a do zápasu šli s cílem urvat nějaké body. Luka ale potvrdila roli favorita a odvezla si 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od začátku bylo jasné, kdo je na hřišti pánem

Tým SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou vstoupil do zápasu nejlépe, jak mohl, jelikož hned ve 2. minutě vyslal Kucarov nádherný pas na Hrdličku, který s ledovým klidem uklidil míč za Jonákova záda. Hned po tomto gólu si hosté vytvořili tlak, který dokázali zužitkovat ve 14. minutě. Kucarov opět nádherně našel, tentokrát Hintnause, který nadvakrát překonal domácího brankáře - 0:2. Po tomto góle se hra vyrovnala a akce střídala akci. Jeden z klíčových momentů přišel ke konci druhého poločasu, kdy šel domácí Klimeš úplně sám na Žatečku, ale ten ho výborně zastavil a udržel tak do druhé půle pro svůj klub velmi slibný výsledek.

Hrdlička dokončil hattrick a posunul svůj tým na 1. místo

Do druhého poločasu vstoupili hoste podobně, jako do toho prvního. Hned na začátku poločasu (v 53. minutě) se jim opět povedlo skŕovat a opět to nemohl být nikdo jiný, než Jan Hrdlička. Stalo se tak po krásné křídelní akci Navrátila, který našel již zmiňovaného Hrdličku a ten se, jak jsme si v poslední době zvykli, nemýlil. Přesně 11 minut poté se mu povedlo podruhé ve dvouch zápasech v řadě zkompletovat hattrick, kdy se dostal k míči na malém vápně a počtvrté tak rozvlnil síť domácích. Těm se povedlo zkorigovat výsledek v 74. minutě, kdy po krásně individuální akci dostal míč za Žatečkova záda Klimeš. V závěru zápasu šel ještě sám na bránu Hrdlička, ale tentokrát se mu akci nepovedlo zdárně dokončit a výsedek byl tak, po 90 minutách 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Havlíčkova Borová
Roman Brukner - trenér TJ Sokol Havlíčkova Borová: Herně jsme nebyli horší než soupeř. Nicméně ten proměňoval šance a zaslouženě zvítězil.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava - trenér SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou: Cením si vítězství v těžkém zápase. Výsledek úplně neodpovídá průběhu hry. Domácí nepůsobili špatným dojmem. Zlomová situace zápasu podle mě byla Žatečka nádherně zlikvidoval brejk hostů.



Sestavy


TJ Sokol Havlíčkova Borová
J. Jonák [-] - A. Chlubna [-] (73. T. Cacek [-] ) , P. Kučera [-] , K. Šmíd [-] , T. Blažek [-] - D. Dvořák [-] , L. Béna [-] (55. A. Frühbauer [-] ) , L. Kučera [-] , J. Janáček [-] - D. Hospodka [-] (55. J. Chlubna [-] ) , P. Klimeš [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
M. Žatečka [-] - M. Boháček [-] , F. Rozmahel [-] (73. M. Brožek [-] ) , M. Bratršovský [-] , D. Horáček [-] - I. Kucarov [-] (65. P. Švaříček [-] ) , P. Hintnaus [-] (87. L. Funk [-] ) , O. Lapeš [-] , P. Navrátil [-] , L. Vařejka [-] - J. Hrdlička [-]

ŽK: 66. D. Dvořák , 66. P. Klimeš , 80. T. Blažek - 80. P. Navrátil .
Hráči zápasu: J. Hrdlička , I. Kucarov .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Machač Šimon - Doskočil Pavel, Burza Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.