1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze souboje o 1. místo vyšel lépe Dobronín


Branky


0

V tomto zápase, označovaném jako šlágr kola, se utkaly týmy Luk nad Jihlavou a Dobronína. Oba týmy se vyhřívají na nejvyšších místech tabulky a v přímém souboji si to rozdaly o první místo. Do zápasu vstupoval s klidnější hlavou domácí tým Luk, kterému se v posledním zápase povedlo přestřílet Havlíčovu Borovou 4:1. Hosté v posledním zápase zaváhali a doma s Polnou urvali "pouze" 1 bod. Hodně rychle se ale otřepali a ve šlágru kola si poradili s týmem z Luk 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta v závěru poločasu byla zlomovým okamžikem

O pomyslné čelo tabulky si to v neděli odpoledne rozdaly týmy SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou a TJ Jiskra Dobronín. Zápas nám sliboval velmi napínavou bitvu. Do záapsu vstoupil lépe domácí celek. Už v 17. minutě se po šťastné brance Vařejky dostal do vedení. To bylo ale vše, co jsme od domácích viděli a po tomto gólu převzal iniciativu soupeř. Ten si ve zbytku poločasu vytvářel většinu brankových příležitostí, ale žádná z nich se neujala. To se zlomilo až ve 36. minutě, kdy se k nařízenému pokutovému kopu postavil Laňka a s přehledem proměnil. Do konce poločasu už nebyla k vidění žádná další větší šance a do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Hosté dokonali obrat

Do druhého poločasu vstoupili hosté stejně, jako skončili ten první. Drželi otěže zápasu plně ve svých rukou. Hráli jednoduše a na hrotu využívali skvělého Tomáše Sedláčka. Domácí se poměrně dlouho a statečně bránili ale v 72. minutě začala pětiminutovka hrůzy. Nedůraz v obraně totiž v 72. minutě potrestal nejdříve Mikšíček a poté v 77. minutě Tomáš Sedláček a určili tak výsledek zápasu - 3:1. Ani jeden z týmů už si do konce zápasu nedokázal vytvořit žádnou vážnější šanci a hosté se tak mohli radovat ze tří bodů a z návratu na první pozici v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava - trenér Luk nad Jihlavou: Gratuluji hostům k výhře, která byla naprosto zasloužená. Nám nezbývá než se z prohry otřepat a příští týden ve Vežnicích se pokusit o reparát. Jediným světlým momentem víkendu je tak jen narození prvorozeného syna Milana Bratršovského

TJ Jiskra Dobronín
Jan Chramosta - trenér Dobronína: Kluci podali skvělý týmový výkon a já jsem s tím, jak zápas odehráli i s výsledkem velice pokojený. Dopadlo to pro nás velice dobře a jsme rádi, že jsme si ze zápasu odnesli 3 body.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
M. Žatečka [-] - M. Boháček [-] , D. Horáček [-] , F. Rozmahel [-] , M. Bratršovský [-] - L. Vařejka [-] (66. P. Mašek [-] ) , P. Hintnaus [-] , I. Kucarov [-] (66. P. Číhal [-] ) , O. Lapeš [-] (80. P. Trombelli [-] ) , P. Navrátil [-] - J. Hrdlička [-]

TJ Jiskra Dobronín
P. Kotrba [-] - L. Laňka [-] , P. Novotný [-] , J. Pospíchal [-] , M. Štefko [-] - J. Smejkal [-] , M. Macek [-] (75. M. Cink [-] ) , L. Sedláček [-] , M. Mikšíček [-] (86. J. Červinka [-] ) - P. Meloun [-] , T. Sedláček [-] (90. P. Meloun [-] )

Místo: Luka n. Jihl.. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šrámek Zdeněk - Licek Jan, Kopřiva Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.