2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština si připsala 2. vítězství v sezóně


Branky


0

Stovka diváků sledovala v Leštině utkání mezi domácími a týmem TJ Sokol Hvlíčkova Borová. Tým Leštiny šel do zápasu s relativně dobrou náladou, jelikož se mu v posledním zápase koneně povedlo vyhrát a to s Bedřichova a díky tomu se odpoutal od spodku tobulky. Hosté přijeli S cílem odčinit nakládačku z předchozího kola, kteoru jim uštědřil tým Luk nad Jihlavou. To se jim ale nepovedlo, a tak se mohl domácí tým podruhé v sezóně radovat z vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prní poločas mnoho krásného nepřinesl

V souboji týmů ze spodní části tabulky se proti sobě postavily tým TJ Sokol Leština a TJ Sokol Havlíčkova Borová. První poločas ale nebyl pro divákky moc atraktivní a nepřinesl ani mnoho šancí. Dvě si přece jen domácí tým vypracoval. Nejprve po pravém křídle zatáhl míč Prchal a poslal do vápna nádherný centr, přímo na hlavu Petra Poula. Ten svoji hlavičku ale umístil přímo tam, kde stál hostující brankář Veselý. Druhá slibná šance domácích byla velice podobná. Centr tentokrát přišel z levé strany, ale ani napoprvé ani napodruhé ho Aubrech nedokázal zužitkovat. Tyto dvě šance byly ale prakticky vše, co nám první půle nabídla.

Střídání domácích a příchod Mišovice utkání oživil

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Oproti prvnímu poločasu, který byl první nakopávaných balónů se hrálo více po zemi a hra hned nabrala na atraktivnosti. Velkým oživením byl příchod domácího útočníka Mišovice v 55. minutě. Ten byl hned 4 minuty po svém příchodu u prvního gĺu domácích. Jeho prudkou střelu hostující brankář pouze vyrazil a pro dobíhajícího prchala nebyl problém uklidit míč do brány. Mišovic byl i u gólu druhého, o který se teď postaral sám. V 85. minutě se postavil k exekuci přímého kopu a nedal Veselému šanci. Tímto gólem také určil výsledek zápasu - 2:0



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Leština
David Hospodka - trenér TJ Sokol Leština: Chválím celí tým za předvedenou a zodpovědnou hru. Obzvláště podal velice dobrý výkon a dobře se do týmu zapojil Pavel Čejka. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě a jsem rád, že se nám povedlo vyhrát druhé utkání v řadě.

TJ Sokol Havlíčkova Borová
Roman Brukner - trenér TJ Sokol Havlíčkova Borová: Měli jsme trochu problémy se sestavou, nicméně jako hlavní příčinu naší porážky vidím v tom, že naši hráči nepodali výkon na hranici svých možností. Za stavu 1:0 nám sice nebyla odpískána penalta, ale zejnména ve 2. poločase jsme si zápas prohráli sami a domácí si tak zaslouženě odnesli 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Leština
J. Novotný [-] - M. Proněk [-] , M. Čáslavský [-] , J. Karel [-] , P. Čejka [-] - T. Aubrecht [-] , J. Pajer [-] (80. L. Prchal [-] ) , L. Prchal [-] (88. A. Kožnar [-] ) , M. Forejt [-] - J. Staněk [-] , P. Poul [-] (55. J. Mišovic [-] )

TJ Sokol Havlíčkova Borová
P. Veselý [-] - L. Kučera [-] , J. Veselý [-] , T. Blažek [-] , Z. Frühbauer [-] - P. Kučera [-] , J. Chlubna [-] , T. Cacek [-] (65. M. Sobotka [-] ) , J. Janáček [-] - D. Hospodka [-] (71. J. Antl [-] ) , R. Šrámek [-] (76. P. Veselý [-] )

ŽK: 37. L. Prchal , 77. J. Mišovic , 81. J. Pajer - 42. Z. Frühbauer , 63. J. Janáček , 75. R. Šrámek , 80. T. Blažek , 84. J. Veselý .
Hráči zápasu: P. Čejka , J. Mišovic .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čepl David - Nenadál Pavel, Nechvátal Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.