0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Pelhřimově bez gólu


Branky


0

Mladičký pelhřimovský tým přivítal v 10. kole Speřice. Pelhřimov se po devíti kolech nacházel se dvěma výhrami na 12. místě tabulky. V posledním zápase zavítal na hřiště Ledče a odjížděl odtamtud s bůrem. Speřice na tom před zápasem nebyly o moc lépe. Nacházeli se na 10. příčce s náskokem 4 bodů na svého soupeře. Oba týmy tak chtěly naplno bodovat a polepšit si tak v tabulce. To se jim ale nepovedlo a po bezbrankové remíze si každý z týmů odnesl ze zápasu pouze 1 bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minimum šancí - žádný gól

V neděli odpoledne přivítala pelhřimovská juniorka tým TJ Dálnice Speřice. Oba týmy se zatím potýkají s poměrně kolísavými výkony, a tak do zápasu šli s jediným cílem - urvat body a pomoct si tak v tabulce. Již od začátku zápasu ale bylo jasné, že gólů moc nepadne a každá chyba může rozhodnout. Do zápasu totiž vstoupili oba týmy se zajištěnou obránou a šancí tak bylo na každé straně velmi málo. Když už se jeden z týmů do nějaké střelecké příležitosti dostal, nepovedlo se mu trefit kulatý nesmysl mezi tyče. Jedinou větší šancí prvního poločasu tak byla příležitost domácího Hložka, který se na malém vápně dostal do zakončení, ale jeho střela byla v poslendí chvíli zblokována. Po poměrně nudném prvním poločase se šlo tedy do kabin za stavu 0:0.

Jediné, co mohlo tedy diváky těšit z první části zápasu, je snad jen poločasová klobása. Do druhého poločasu tak určitě vstupovali s vyšším očekáváním. Ale ani ve 2. půli nebylo k vidění nic moc důležitého. Hrál se vyrvnaný kombinační fotbal. Hosté se dostali do šance po skvěle zahraném přímém kopu Jančíka, ale domácí brankář Brada nádherně vytáhl na roh. I domácí si ale vypracovali jednu velkou šanci druhého poločasu. V 88. minutě nastřelil Duchan po centru Šafaříka břevno. I po této akci ale zůstal stav nezměněn a každý z týmů se tak musel spokojit pouze s bodem za bezbrankovou remízu.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov B
Aleš Pokoj - trenér Pelhřimova: S remízou nemůže být ani jeden z týmů spokojen. Šancí ale nebylo mnoho a když už nějaká přišla, gól nepadl.

TJ Dálnice Speřice
Pavel Žatečka - trenér Speřic: Řeknu to jednoduše a stručně.. Náš výkon byl prostě hrozný. Už posledně jsem nebyl spokojený a teď to bylo podobné, takže nejsem spokojený znovu. Defenzíva slušná, ale v útoku jsme na tom špatně a musíme to zvednout.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov B
F. Brada [-] - J. Kordík [-] , M. Skořepa [-] , J. Zabloudil [-] (51. J. Kropáček [-] ) , O. Sládok [-] - J. Chadim [-] , F. Bouz [-] , O. Šafařík [-] , D. Bartoška [-] - J. Duchan [-] , J. Hložek [-] (34. J. Pakosta [-] )

TJ Dálnice Speřice
V. Duben [-] - M. Pohan st. [-] , D. Vlček [-] , T. Vrzalík [-] (80. M. Eremiáš [-] ) , M. Čermák [-] - D. Jančík [-] , M. Štěpánek [-] (86. J. Svoboda [-] ) , L. Ganobjak [-] , P. Honzárek [-] - D. Morava [-] (72. P. Huňáček [-] ) , M. Pohan ml. [-]

ŽK: 20. D. Bartoška , 44. O. Sládok , 56. J. Duchan , 76. J. Kordík .
Hráči zápasu: F. Brada - M. Pohan st. .
Místo: tráva. Počet diváků: 92. Rozhodčí: Polák Michael - Machát Oldřich, Rosický Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.