Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohled překvapil Kamenici a odvezl si bod


Branky


0

Na hřište dosud 6. Kamenice nad Lipou v sobotu odpoledne zavítal předposlední tým tabulky, tým TJ Sokol Pohled. Kamenice v posledním zápase hráli v Pacově, kde uhráli překvapivou remízu 2:2. Jejich dnešní soupeř TJ Sokol Pohled v posledním zápase přívítal Speřice a ve vyrovnaném zápase nakonec podlehl 0:1. Pohledu se dnes podařilo uhrát bod za remízu 2:2 a pomali se tak dotahuje na týmy před sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohled v 1. půli zaskočil domácí

Předposlední Pohled zavítal na hřiště Kamenic nad Lipou s cílem urvat v zápase nějaké body a odpoutat se tak od svého jediného pronásledovatele - Habrů. A v prvním poločase to tak i vypadalo. Domácí byli velmi těžkopádní a tempo hry tak určovali hlavně hosté. ti si v první půli vypracovali i většinu brankových příležitostí a z jedné z nich dokonce udeřili. Nepřesnosti v obraně Kamenice využil ve 32. minutě Luděk Freudenreich a poslal hosty do vedení 0:1. Domácí se hlavně díky velkým nepřesnostem do šancí nedostávali, a tak se po poločasovém hvizdu šlo do kabiny za stavu 0:1.

2 slepené góly rozhodly o výsledku zápasu

Do druhého gólu už vstoupil lépe papírový faovrit zápasu - Kamenice nad Lipou. Domácí si konečně také začali vytvářet více brankových příležitostí a výsledkem toho bylo srovnání skóre na 1:1. To se povedlo po rohovém kopu Hadravovi. Hra se vyrovnala a šance střídala šanci. V 69. minutě se po zbytečném faulu ve vápně hostů zahrával pokutový kop, ke kterému se postavil Tomáš Filípek a s přehledem zakončil - 2:1. Dovršení tohoto obratu 11 minut před koncem hrací doby se zdálo jako rozhodující. Hosté se ale nevzdali a hned v 82. minutě opět srovnali na 2:2. K míči se dostal Slanař, přeloboval Votápka a stanovil tak konečně skóre zápasu - 2:2. Každý tým si tak ze zápasu odnesl pouze jeden bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
Radek Bouchal - trenér Kamenice nad Lipou: Ohlasy domácího trenéra pro vás připravujeme

TJ Sokol Pohled
Petr Veselka - trenér Pohledu: Měli jsme problém se sestavou, jeikož nám na marodce zůstalo nemalé množství hráčů, a tak jsme odjeli pouze ve dvanácti lidech. Bod je pro nás dobrý, ale mohli jsme mít 3. Za stavu 1:1 jsme udělali zbytečný faul ve vápně, ze kterého byla nařízena penalta. Jsme ale rádi alespoň za remízu a musíme se připravit na další zápasy.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Votápek [-] - O. Šuranský [-] , O. Doležal [-] , M. Strašík [-] , R. Pelc [-] - J. Houser [-] (46. T. Hadrava [-] ) , V. Spěváček [-] , P. Zahradník [-] , D. Melzoch [-] - T. Filípek [-] , D. Hadač [-]

TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - P. Slanař [-] , T. Šnobl [-] , J. Eis [-] , P. Siebenbürger [-] - M. Doležal [-] , M. Švec [-] (89. J. Žeguc [-] ) , L. Freundenreich [-] , V. Gruber [-] - P. Janďourek [-] , M. Sobotka [-]

ŽK: 36. O. Šuranský - 61. P. Slanař .
Hráči zápasu: M. Doležal , P. Slanař .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 102.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.