2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habry na úspěch z minulého kola nenavázaly


Branky


0

Poslendí Habry v sobotu odpoledne zavítaly na hřiště Havlíčkovy Borové. Domácí se po 9. kole nacházeli na 10. místě tabulky, když v posledním zápase prohráli s Leštinou 2:0. Habry se topí na dně tabulky, přestože se jim v 9. kole konečně podařilo zvítězit s Bedřichovem 4:3. Na výsledek chtěly navázat v Havlíčkově Borové, ale nepovedlo se a po bojovném výkonu odjížděly z Borové po prohře 2:1 bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý začátek Habrů se špatným koncem

Poslední Habry přijeli v sobotu odpoledne na hřště Havlíčkovy Borové s vědomím, že nutně potřebují bodovat, aby zůstali v kontaktu s týmy před nimi. A do zápasu také vstoupily lépe a první poločas prakticky nepustily domácí k balónu. Po pěti minutách se už ale hra vyrovnala a spíše začali hrozi právě domácí. Nejdříve se do slibné příležitosti dostal Rakušan, kterému se podařilo vybojovat rohový kop. Ten hosté odvrátili pouze před pokutové území, kde se do balónu přímo z voleje opřel Kučera a nádhernou střelou propálil vše, co před ním stálo - 1:0. Do dalších dvouch velmi slibných příležitostí se opět dostal Rakušan, ale obě dvě šance prakticky zahodil. Zahrozili i hosté, ale jejich šanci zastavil skvělým zákrokem domácí brankář Janda. Brankář se činil i na hostující straně, když zneškodnil příležitost Slavíka. Do kabin šli tak spokojenější domácí, když na tabuli svítil po 45 minutách stav 1:0.

Domácí museli do 2. poločasu nastoupit bez zraněného Dvořáka

Druhý poločas, už bez zraněného Dvořáka, začali lépe hráči Havlíčkovy Borové. Hned ve 47. minutě sklepnul Chlubna krásný pas od Veselého na slavíka a ten už dobře věděl, co s kulatým nesmyslem - 2:0. Hosté se ale nevzdávali a to se jim v 60. minutě vyplatilo. Stránský využil chyby domácích ve středu obrany a snížil na 2:1. Zápas tímto gólem získal úplně nový náboj. Každý z týmů si vytvořil ještě množství šancí, ale ani jedna z nich brankou už neskončila, a tak se mohli domácí radovat ze tří bodů za výhru 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Havlíčkova Borová
Roman Brukner - trenér TJ Sokol Havlíčkova Borová: Myslím, že jsem vyhráli zaslouženě, vypracovali jsme si i více brankových příležitostí. Měli jsem však utkání rozhodnout jíž v první půli. Utkání podle mého názoru bylo i poměrně tvrdé, hrálo se však prakticky o 6 bodů a tak se velkému nasazení v soubojích nebylo co divit. Za výkon musím pochválit všechny hráče, vyzdvihl bych výkon Dvořáka, který hrál výborně až do svého zranění, utkání se povedlo i Rakušanovi, škoda však, že neproměnil své šance. Dobrý výkon korunovaný nádherným gólem předvedl i Patrik Kučera.

TJ Sokol Habry
Jiří Černý - trenér TJ Sokol Habry: Ohlasy trenéra pro vás sháníme



Sestavy


TJ Sokol Havlíčkova Borová
J. Janda [-] - D. Dvořák [-] (43. M. Sobotka [-] ) , T. Blažek [-] (87. K. Šmíd [-] ) , J. Veselý [-] , L. Kučera [-] - P. Kučera [-] , Z. Frühbauer [-] , T. Cacek [-] , J. Chlubna [-] - P. Rakušan [-] (76. J. Antl [-] ) , M. Slavík [-]

TJ Sokol Habry
V. Krátký [-] - M. Bernat [-] , K. Stránský [-] , L. Vavřička [-] (46. L. Desenský [-] ) , M. Janouch [-] - M. Vlček [-] , M. Korel [-] , J. Řezníček [-] (87. P. Vlček [-] ) , K. Michal [-] - V. Bělák [-] , L. Klouček [-] (87. K. Příbramský [-] )

ŽK: 45. P. Rakušan , 67. J. Veselý , 77. T. Cacek , 78. J. Antl , 83. T. Blažek , 90. K. Šmíd - 38. V. Bělák , 54. K. Stránský , 65. M. Vlček .
Hráči zápasu: D. Dvořák , P. Rakušan , P. Kučera .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.