Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 14:30

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobronín doma nedal Leštině šanci


Branky


0

V sobotu odpoledne zavítal na hřiště prvního Dobronína tým TJ Sokol Leština. Domácí tým prozatím poněkud překvapuje a po devíti kolech se držel na prvním místě. Domácí v posledním zápase zavítali na hřište Luk nad Jihlavou a v těžkém zápase si pojistili první místo, když vyhráli 1:3. Jejich dnešní soupeř - TJ Sokol Leština přijel do Dobronína s tím, že bude chtít potvrdit vítězství z posledního zápasu proti týmu z Havlíčkovy Borové. V dnešním zápase si ale Dobronín s klidem pohlídal vítězství 6:2 a udržel si tak první pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý start v podání Leštiny

Do sobotního duelu mezi Dobronínem a Leštinou vstoupili lépe domácí, kteří si hned v úvodu zápasu vypracovali dvě velké šance. Ani jedna z nich ale neskončila gólem,  a tak přišel trest v podobě gólu inkasovaného. Ten dal ve 24. minutě hostující Jakub Mišovic a zasadil tak první ránu domácímů týmu. Tu druhou Dobronínu zasadil Lukáš Prchal, který ve 38. zvýšil vedení Leštiny na 0:2 a s domácími to v tuto chvíli vypadalo velmi špatně. Zlom zápasu ale přišel ke konci prvního poločasu. Ve 42. minutě se k pokutovému kopu postavil Lubomír Laňka a s klidem proměnil. Ten samý hráč se trefil ještě jednou v úplném závěru poločasu a odvrátil tak hrozbu jednobrankové ztráty svého týmu po první půli. Do kabin se tak šlo za stavu 2:2.

Ve 2. poločase ukázal Dobronín svoji sílu

Do druhého poločasu vstoupili hosté značně poznamenaní dvěma góly a ztrátou vedení v závěru zápasu. A hned od začátku druhého poločasu se otěží ujal domácí Dobronín. Obrat skŕe dokonal v 62. minutě Smejkal - 3:2. V 69. minutě dostal nádnhernou přihrávku od Petra Melouna Cink a nebylo pro něj žádným problémem zužitkovat ji - 4:2. Tento gól hosty absolutně dorazil. V závěru zápasu, tedy v 74. a v 88. minutě se ještě dvakrát prosadil dobronínský ostrostřelec Tomáš Sedláček a korunoval tak velký obrat domácích, když stanovil závěrečné skóre 6:2. Dobronín tak po nepovedeném vstupu do zápasu vybojoval relativně pohodlné vítězství a pojistil si tak 1. pozici v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Dobronín
Jan Chramosta - trenér Dobronína: Pro hosty je výsledek krutý, ale nám to tam prostě ve druhé půlce spadlo. Důležité byly ty dva góly na konci poločasu, a musím mužstvo pochválit, že ten zápas otočilo.

TJ Sokol Leština
David Hospodka - trenér Leštiny: Ohlasy trenéra hostů pro vás připravujeme



Sestavy


TJ Jiskra Dobronín
P. Kotrba [-] - L. Laňka [-] , P. Novotný [-] , J. Pospíchal [-] , M. Štefko [-] - P. Meloun [-] (87. M. Štefko [-] ) , J. Smejkal [-] , L. Sedláček [-] (70. M. Macek [-] ) , M. Mikšíček [-] (81. D. Meloun [-] ) - T. Sedláček [-] , M. Cink [-]

TJ Sokol Leština
J. Novotný [-] - M. Proněk [-] , M. Čáslavský [-] , J. Karel [-] , P. Čejka [-] (83. J. Havel [-] ) - L. Aubrecht [-] (60. M. Pleva [-] ) , J. Pajer [-] , L. Prchal [-] , M. Forejt [-] - J. Mišovic [-] , P. Poul [-]

ŽK: 9. M. Proněk , 64. P. Čejka , 76. M. Čáslavský .
Místo: Dobronín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Doskočil Pavel - Čamra Jiří, Machač Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.